Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Twents Piraten Festival 2007

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Dit jaar was het dan weer zover op 11 Mei 2007 werd voor de 5de keer in Tilligte het Twents Piraten Festival georganiseerd.

Dit jaar voor de 2de keer weer vanuit een grote tent wat niet overbodig was want het weer zat voor het 4de jaar achtereen
niet echt mee en de regen kwam bij het opbouwen dan ook met bakken uit de lucht vallen maar het feest was er niets minder om.

Het is elk jaar weer een heel feest hier in Tilligte met artiesten van vroeger en heden, zo waren dit jaar te zien en te beluisteren
De Four Tak, Frank en Mirella, The New Four, Thomas Berger en de band Tribute to the Cats.
Er kwam ons iets ten ore wat niet helemaal klopte namelijk dat de New Four zou gaan stoppen maar dit is niet waar, lees daarom even deze Flyer en dan wordt het u duidelijk.

Net als anderen jaren werd ook dit jaar alles weer aan elkaar gepraat en voorzien van de grootste piraten hits door niemand minder dan de beste piraten dj en jingle maker uit Denekamp genaamd Rob oude Griep oftewel de Decibel.

Verder willen we vanaf deze zijde ook de vele vrijwilligers die de laatste weken weer de handen uit de mouwen hebben gestoken om dit spektakel mogelijk te maken natuurlijk bedanken, ook niet te vergeten de beveiliging die dit jaar ook weer in handen was van Luka uit Oldenzaal, en natuurlijk de hoofdsponsor die dit elk jaar weer mogelijk maakt dankzij zijn licht en geluid spektakel Orion Licht en Geluid.

Voor de foto's van dit spektakel kunt u in het Fotoalbum kijken en mocht u nu een foto zien die u graag wilt hebben stuur dan even een mailtje naar de Twentestream met daarin het nummer van de foto dan wordt dat allemaal geregeld.


Natuurlijk willen wij vanaf onze kant ook de organisatie bedanken voor het beschikbaar stellen van de vrijkaarten en natuurlijk voor het mogelijk maken van deze impressie.Gaarne volgend jaar weer maar dan nemen we iets eerder contact op.

Met Vriendelijke Groet,

Michel , Gerard en Jacqueline