Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Inloggegevens vergeten

Het kan gebeuren dat je na loop van tijd je inloggegevens bent vergeten om op onze website www.etherpiraten.com in te loggen.

Dit is helemaal geen probleem aangezien wij als geen ander weten dat we al genoeg moeten onthouden zolang je je mail adres nog maar weet.

Je kunt onder het inlogmenu op de link klikken van inloggegevens vergeten en dan je mail adres invullen.

Mocht het niet lukken om op deze automatische manier je inloggegevens op te vragen doordat je een ander mail adres hebt inmiddels is het nog geen probleem.

Stuur in dat geval ons even een mail via je vast pc/laptop met je nieuwe mail adres en met vermelding van je gebruikersnaam.

Wij hopen hier de mogelijkheden voor het inloggegevens vergeten te hebben besproken en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com.

Het Etherpiraten.com Team