Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Problemen met inloggen ??

Verschillende oorzaken kunnen problemen geven hij het inloggen op www.etherpiraten.com.
Om snel zoveel mogelijk kleine probleempjes en onduidelijkheden op te lossen kun je op deze pagina een aantal oorzaken en oplossingen vinden, waardoor je niet kan inloggen.

Om in te kunnen loggen op www.etherpiraten.com heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, heb je nog geen kun je hier één aanmaken.
Verder kan het zijn dat je al wel een gebruikersnaam hebt aangemaakt maar deze nog niet hebt geactiveerd. Activeren is niet moeilijk !! Je krijg via je mail adres een code toegestuurd, deze moet je bij de eerste keer inloggen eenmalig invoeren en daarna heb je hem niet meer nodig. LET OP dat je dus een bestaand e-mail adres invuld tijdens het aanmelden !!

Instellingen op de PC kunnen vaak ook een grote oorzaak zijn van het niet in kunnen loggen. Een firewall kan er namelijk voor zorgen dat cookies of pop-up scherms op website geblokkeerd worden, waardoor het inloggen op www.etherpiraten onmogelijk is. Schakel daarom bij problemen de firewall op de pc eens volledig uit en probeer het opnieuw.
Ook kunnen je browser instellingen zo zijn ingesteld dat deze geen cookie files accepteeerd of javascript. Bij normale veilheidsinstellingen mag dit geen probleem zijn maar wellicht toch goed even te noemen als mogelijke oorzaak.

Ook kan het niet meer inloggen aan jezelf te danken zijn, omdat je dingen hebt gedaan op www.etherpiraten.com waarvan wij vinden dat deze niet door de beugel konden of bij meerdere malen de regels van onze disclaimer te overtreden die je hier nog eens na kunt lezen. Mocht dit het geval zijn dan krijg je een schermpje in beeld te staan dat je geblokkeerd bent dus dan weet je wat de oorzaak is van het niet kunnen inloggen. LET WEL wij gaan met niemand over het wel of niet blokkeren in discussie en gedane zaken worden niet ongedaan gemaakt !!

Als laatste probleem wat zou kunnen ontstaan tijdens het inloggen is een schermpje waarin staat "je gebruikt waarschijnlijk een proxy server". Ons systeem weet de proxy servers op te sporen en zo de mensen die denken slim te zijn na het blokkeren als nog te weren van onze website (helaas nodig).

Wij hopen hier een groot deel van de mogelijkheden van het niet in kunnen loggen besproken te hebben en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com


Het Etherpiraten.com Team