Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Etherpiraten disclaimer

Algemeen

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie, inclusief de postings in de forums. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Ook wijzen wij erop dat EPC nooit aanspakelijk is en nooit verantwoordelijk mag worden geacht voor bewijsmateriaal voortkomende uit postings op deze website.

Forumgebruik

Wij behouden ons het recht gebruikers bij onrechtmatig gebruik van de website te weren, om zo de forums zo overzichtelijk en leuk mogelijk te houden. Bij onrechtmatig gebruik verstaan wij o.a.: nutteloze en/of talloze gebruikersnamen aanmaken, stelselmatig mensen publiekelijk uitdagen en/of beledigen, bedreigen, grof taalgebruik (ondanks onze filter), en acties ondernemen waardoor eventueel schade aan onze website zou kunnen ontstaan. Ook zal er worden toegezien of postings in het juiste forum worden geplaatst, ze zijn immers niet voor niks onderverdeeld. Mocht jouw posting toch zijn verwijderd kan je de reden enkele minuten lang na het verwijderen terug lezen in het forum voor hij wordt verwijderd. Wil je altijd op de hoogte worden gehouden wanneer jouw posting wordt verwijderd kan je in je profiel deze mail service aanvinken, let wel dat je e-mail adres in je profiel dan ook moet kloppen anders kan de mail niet worden afgeleverd en zal je account automatische worden geblokkeerd !!
Let Op : Het typen van vreemde tekens (sterretjes etc) maar ook het na het plaatsen van een advertentie of een topic deze af te sluiten met onnodig veel vraagtekens, uitroeptekens of wat voor tekens ook maar, is in geen enkel forum toegestaan, dit geldt ook voor het typen met alleen hoofdletters. Wanneer er zulke (kleine) overtreding herhaaldelijk zullen plaatsvinden kunnen diverse rechten van een bepaald forum je worden ontnomen !! Onrechtmatig gebruik kan gemeld worden door te mailen naar: michel@etherpiraten.com of naar een van de andere medewerkers, waarvan de adressen staan vermeld onder " wie zijn wij ". Over de verwijder reden, ontnomen forum rechten of blokkering van de website kan niet worden gecorrespondeerd. Tevens zal er een vast aantal gebruikers voor ons een oogje in het zeil houden en die ons, indien nodig, op de hoogte zal brengen.
Koop/Verkoop Forum
LET OP!!:Wij van etherpiraten.com zijn niet verantwoordelijk voor misverstanden tussen koper en verkoper, wij wijzen u erop dat alles wat u via etherpiraten.com koopt of verkoopt allemaal uw eigen verantwoordelijkheid is.

Het koop/verkoop forum dient alleen te worden gebruikt voor verkoop van zend/ontvangst/audio apparatuur/draai keten en een advertentie mag geen link naar een al bestaande advertentie op bv marktplaats of ebay bevatten. Voor alle andere dingen, zoals auto's, scooters, aanhangwagens, huisraad, telefonie (hieronder vallen ook telefoonnummers)etc etc zijn er genoeg andere websites op het Internet te vinden o.a. www.marktplaats.nl. Alle niet piraat gerelateerde en vinyl aanbiedingen worden van het forum verwijderd.
Het Koop en Verkoop forum mag niet door handelaren gebruikt worden, of particulieren die zich als handelaar opstellen.
Advertenties die niet aan deze policy voldoen worden automatisch geweigerd. Handelaren verwijzen wij graag naar onze promotie mogelijkheden.

Vinyl Shop

De vinyl shop dient alleen te worden gebruikt voor koop/verkoop van vinyl platen (de zwarte schijfjes). Alle andere aanbiedingen die geen betrekking hebben tot vinyl, worden verwijderd. Ook is het niet toegestaan om een advertentie te plaatsen waarin een (verkapte) link staat naar een al bestaande advertentie op b.v. ebay of een andere website. Het aanbieden van vinyl waarover geen rechten zijn betaald is niet toegestaan.

LET OP!!:Advertenties dienen te beginnen en/of te eindigen met een artiesten naam of titel van de plaat, dit alleen om de zoekfunctie op de pagina te verbeteren. Andere info kunt u plaatsen in de advertentie zelf.
Alle andere advertenties die beginnen en/of eindigen met = +! ? update, topper, knaller of iets van dien aard wat niks met een naam of titel te maken hebben worden onherroepelijk verwijderd.

Orginele CD's Shop
De originele cd shop dient alleen te worden gebruikt voor het kopen of verkopen van originele cd's, dus niet voor gebrande cd's met een gekopieerd hoesje of zo.
Piraten Praten Forum
Piraten Praten zal enkel en alleen worden gebruikt voor het bespreken van ether piraterij gerelateerde zaken, wat niet kan worden besproken in een ander forums. Het is geen theekransje !! Het forum is niet bedoeld voor felicitaties, bedankjes, feesten, beurzen of je persoonlijke agenda. Medeleven betuigingen aan stations die uit de lucht zijn gehaald worden hier toegestaan mits het in 1 topic is, overige zullen worden verwijderd !! Piraten Praten mag niet gebruikt worden voor het voeren van kracht woorden, beledigingen, beschuldigingen, scheldpartijen en/of bedreigingen naar wie dan ook. Piraten Praten is ook geen klachtenlijn voor producten die via diverse winkels/instellingen aangeschaft kunnen worden, Etherpiraten.com wordt ook door deze winkels/instellingen gesponsord waardoor het voor jullie GRATIS blijft vergeet dat nooit !! Mocht je problemen hebben met de geleverde producten/diensten klop hiervoor dan aan bij de winkel/instelling maar niet bij ons in het forum, advies/meningen vragen over producten en diensten mag uiteraard altijd.

LET OP!!:Het aankondigingen van radio uitzendingen in Piraten Praten is niet toegestaan.(I.v.m meelezen Agentschap Telecom, Gemeentes en andere overheidsinstanties, maak het ze niet te gemakkelijk)

Techniek Forum
Het techniek forum is bedoeld voor vragen, tips etc die te maken hebben met technische kwesties over audio/zend/computer programma's.
Artiest/Titel gevraagd
1) Geen links naar audio bestanden (ook geen kleine fragmenten of opnames), naar Youtube is wel toegestaan.
2) De gezochten Artiest/Titel zo duidelijk mogelijk omschrijven aan de hand van tekst uit het nummer.
3) Geef nooit aan in je tekst dat je het nummer ter download zoekt.

Wanneer je instemt met bovenstaande regels weet je dat er extra zal worden toegezien door diverse admins in dit forum.
Ook realiseer je je dat wanneer je deze regels overtreed, je per direct zonder waarschuwing de rechten voor dit forum zullen worden ontnomen.
Als bovenstaande regels met enige regelmaat zullen worden overtreden zullen wij dit forum per direct sluiten!!
Ontvangst Rapporten

Het ontvangst forum dient alleen te worden gebruikt voor het geven van ontvangstberichten van piratenzenders. Alle andere informatie en persoonlijke boodschappen aan elkaar worden van het forum verwijderd. Ook berichten met enkel en alleen een link naar een andere site en/of stream adres zullen worden verwijderd uit dit forum.

Piratenstreams

Stream aanvragen kunnen enkel én alleen worden ingediend via het blokje "Etherpiraten.com Streams" en dan op "aanvragen" klikken. Je aanvraag wordt dan door alle streamers gelezen, maar een aanvraag betekend niet automatisch dat men ook op een stream komt, maar het verhoogt wel de kans om te worden door gestreamd. Men moet uiteraard wél te ontvangen zijn bij één van de streamers. Wij streven ernaar om geen legale stations/uitzendingen door te streamen, dit geldt ook voor uitzendingen die (tevens) via een z.g.n evenementen frequentie zijn te beluisteren.

Prijsvragen

Wilt U een product, concert, feestavond onder de aandacht brengen van een breed publiek door middel van een prijsvraag, kunt U contact opnemen via mailof mail. Over de uitslag van een prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.

Informatie

Het Informatie gedeelte is bestemd voor het aankondigen van feestavonden en beurzen. Je kunt datum en alle info voor een feestavond of beurs laten weten via mail, en heb je er een flyer bij zal die ook geplaatst worden.

Blokkering van Etherpiraten.com

Bij herhaling van overtredingen wordt de gebruiker geblokkeerd van de volledige website. Bij bedreigingen naar wie dan ook, verstrekken van valse gegevens in profielen of bij advertenties, het plaatsen van porno/sex gerelateerde materiaal via de foto feature of eigen profiel wordt de gebruiker per direct geblokkeerd van de website. Personen die een waarschuwing via mail krijgen en waarvan de mail retour komt omdat het een ONGELDIG MAIL ADRES is, worden per direct geblokkeerd van de website. Als ik als gebruiker de regels accepteer weet ik, dat bij het plegen van een overtreding, mijn account geblokkeerd zal worden. Niet alleen van de forums, maar van de gehele website. Hierover valt ook niet meer te discussiëren met het Etherpiraten.com Team. Gedane zaken worden NIET meer terug gedraaid.

Nawoord

Ondanks dat wij er vanuit gaan dat we met z'n allen volwassen genoeg zijn om het zo aangenaam mogelijk te houden op de website, zijn we toch genoodzaakt om deze regels in acht te nemen om het zo overzichtelijk en gezellig mogelijk te houden. Vanaf heden zal er weer strenger op worden toegezien.

Rest ons niets anders dan iedereen veel plezier toe te wensen op Etherpiraten.com, altijd in de lucht.....


Met Vriendelijke Groet,

Het Etherpiraten.com Team