Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Loostad Radio - Apeldoorn

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies


En daar gaan we dan weer.....op de vroege zondagochtend in mei in de auto naar het altijd gezellige Apeldoorn. De thuisbasis van een aantal opsporingsambtenaren maar zeker ook de de thuisbasis van het bekende : Loostadradio. Ieder jaar staan zij weer hoog genoteerd in de lijst om etherpiraat van het jaar te worden en dus kennelijk ook de moeite waard om eens een blik te werpen in de keuken van dit radiostation.

Diverse malen zijn zij gestopt of het zwijgen opgelegd door de divisie, de voorlaatste keer hebben zij geprobeerd op een legale wijze de uitzendingen te kunnen hervatten. Helaas heeft dit tot niets geleid en hebben zij kortstondig de uitzendingen hervat vanaf een nieuwe locatie. De consternatie was dan ook groot in het weekend dat wij op bezoek kwamen omdat Loostad direct daarvoor het zwijgen was opgelegd door de Divisie. Kennelijk heeft dit de heren zo vlak voor de zomervakantie hebben besluiten om maar tijdelijk te stoppen.

Of er in de toekomst nog uitzendingen gemaakt gaan worden op de 95.00mhz is tot nu toe nog onduidelijk, maar zoals wij wel vaker hebben gemerkt zijn de heren enorm veerkrachtig en kunnen binnen twee a drie weken weer retour zijn met de uiterst professionele uitzendingen op dit radiostation!

Ondanks dat de heren dus niet in actie waren toen wij -eenmaal aanbeland - in Apeldoorn waren heeft ons het niet weerhouden de diverse studio's van het station te kunnen / te mogen bezichtigen. De foto's hiervan willen wij jullie dan ook niet onthouden.....

De oude antenne locatie :De nieuwe studio :