Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Nieuwe lay-out 2011

Na enkele jaren op dezelfde lay-out gewerkt te hebben vonden wij het met deze temperaturen in April, wel eens tijd voor een frisse start. Omdat een wijziging van een lay-out altijd veel vragen van de bezoekers met zich meebrengt, hebben wij dit help onderdeel geschreven om zoveel mogelijk vragen direct te kunnen beantwoorden.

Mocht je ondanks alles toch je antwoord op je vraag niet kunnen vinden onderstaand kun je contact opnemen met Michel, de technische medewerker van onze website.

Verplaatste onderdelen

Je persoonlijk menu die voorheen rechts bovenin was te vinden is nu verplaatst naar het menu onder het kopje " Mijn EPC ", ook de link naar je privé berichten vind je hieronder terug.
De zoekbalk van Google is verplaatst naar het menu en dwaalde voorheen ergens boven het logo rond.
Het aantal bezoekers dat on-line is op het moment + het zoeken van users is verplaatst naar helemaal rechts bovenin, evenals het uitloggen.
De streams zijn in het rechter menu iets gezakt tot het 4e onderdeel in het rechter menu, de sponsors staan daar nu boven wat voorheen omgekeerd was.

Nieuwe onderdelen

De groot wijziging zit in het rechter menu aangezien hier 4 onderdelen bij zijn gekomen !! Bovenin het menu vind je een onderdeel die de laatste 5 nieuwskoppen bevat, die op de voorpagina van onze website staan.
Het 2e nieuwe onderdeel bevat 4 foto's uit de advertentie forums en van de forums Piraten Praten, MP3 Gevraagd en de Technische vragenbak de 2 laatste onderwerpen.
Dan slaan we 2 onderdelen over en komen we uit bij het " agenda onderdeel ", deze bevat de 3 eerstvolgende agendapunten.
Als laatst hebben wij de grootst groeiende sociaal media hype geplaatst " Twitter ", hierin zijn alle tweets te lezen over etherpiraten die via Twitter worden geplaatst.

Mocht je nu denken " de volgorde van het rechter menu staat me voor geen meter aan ", kan je deze zelf wijzigen !! Jij bepaald welk onderdeel je het belangrijkste vind en sleept deze met je muis gewoon helemaal naar boven, gevolgd door het onderdeel dat je dan belangrijk vind enzovoort.
Maar ook wanneer je onderdelen helemaal niet in beeld wil hebben is het mogelijk om deze uit te schakelen !! In het menu onder " Mijn EPC " vind je een knop " Instellingen " waardoor je op jouw persoonlijke instellingen pagina komt. Op deze pagina kun je het onderdelen in het rechter menu aan en uit vinken (standaard staat alles aan) en kun je (binnenkort) ook de weergave van de rest van de website naar jouw wensen aanpassen.
Zo kun je het gebruik van HTML code aan en uit zetten, waardoor er geen tekst opmaak meer getoond zal worden van de teksten die door mede users zijn geschreven. De teksten die door het Etherpiraten.com team zijn geschreven op de diverse pagina zullen niet van opmaak veranderen.
Ook kan de weergave van smilies in de forums en prive berichten worden uitgeschakeld door het vinkje weg te halen.

Ook nieuw is toegevoegd de mogelijkheid voor het rechtstreeks aanvragen van een stream, wanneer je op "aanvragen" klikt in het blokje "streams" kun je een formulier invullen, die automatisch naar alle streamers wordt verzonden. De kans dat je op een stream komt neemt hierdoor toe, alle luisterstations zien je aanvraag nu namelijk. Het aanvragen voor een stream via een PB of een aparte mail is nu dus niet meer nodig.


Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van onze nieuwe frisse lay-out en dat het snel zal wennen en weer vertrouwd aan zal voelen !!
Mocht je aanvullingen of verbeteringen hebben kun je eveneens terecht bij Michel, de technische medewerker van onze website.

Namens het Etherpiraten.com Team wensen wij jullie veel surfplezier op onze vernieuwde website !!