Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Marathon Piraten Familie Flodder

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Begin uitzending 25-08-2006 einde 28-08-2006
Het station bestaat uit Calibra/Pinokkio/Baretta/Nathals/J.J.Radio/ Tiroler Anton/Gezinus de Reus/Alaska/Proppie/Delmara en Henry lippie,
tezamen de familie FLODDER. Wie deze jongens persoonlijk kent ,weet ook dat ze hun naam FLODDER hoog in het vaandel hebben staan haha.Elk jaar gaan ze ervoor om een marathon uitzending op poten te zetten.
Ook dit jaar is het weer gelukt om met vereende krachten de mast (kleine 30-35 mtr schat ik)en de tent weer op de inmiddels vertrouwde
lokatie neer te zetten. Ook het boegbeeld "de Roze melkkarre" ontbrak niet aan het geheel.Ik was er zondag morgen even om een paar foto's te schieten, en een klein verhaaltje te maken van het geheel.
Ik wist dat er iemand zou zijn die me te woord zou staan, en die was er ook wel,maar was in diepe slaap haha.(lange nachten)
Maar heb hem (Pinokkio)wel wakker gekregen.De zender met eindtrap stonden in de Roze melkkarre, 900 watt vermogen stond erop werd me verteld.
Dit vermogen ging naar 4 keer 3elements antennes, gemonteerd in een 3 delige constructie mast.
Antennes stonden op het zuid-westen gericht.Heb even over het terrein gelopen en een paar foto's geschoten.


De heren van de ochtenddienst (Radio Delmara,Willem en Gezinus) waren alweer druk aan het opruimen,
want ja na de zaterdagfeest met veel live muziek o.a.Spelbrekers,Simpel, Rita,Charlotte,Johnny en Annemarie,
Cor Wolters,Evie en Gretha en veel bezoekers kun je er op wachten dat er her en der wat rommel ligt.


Ik had er zaterdag even heen gewild maar kon door omstandigheden er niet bij zijn,helaas.(Misschien hier later foto's van)

Ook zondagmiddag zou er weer live muziek zijn van o.a.Johnny en Annemarie, Jan Spijkerman,Alex Klok alias Renee Froger,heb er even tijd voor gemaakt en zie, hiervan wel een paar foto's geschoten.

Rest me verder te zeggen "Flodders super voor elkaar zo en tot volgend jaar"

Groeten Johnny