Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Inloggen met proxy server

Ter voorkoming van het onnodig aanmaken van veel gebruikersnamen en om blokkades van onze website www.etherpiraten.com tegen te gaan hebben wij een proxy detektor in onze website. Deze detektor is zo ingesteld dat hij het ip adres waarmee je met je computer contact maakt met het internet controleerd op officieel uitgegeven ipadressen door internetproviders van heel Europa.

Mocht het toch zo zijn dat je inlogt met het ip adres die je van je internetprovider hebt gekregen en van ons toch de melding krijgt "je gebruikt waarschijnlijk een proxy server" laat het ons dan weten via een e-mail. Vermeld wel altijd het probleem waarom je niet kan inloggen en je gebruikersnaam en ip adres die je kunt opvragen op deze website !!

Wij hopen hier de mogelijkheden van het niet in kunnen loggen met een proxy server te hebben besproken en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com

Het Etherpiraten.com Team