Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Naffel FM - Mander

Uw oren worden ontmaagd, Naffel FM

Nadat ik een mailtje had gehad van Rick van de Naffel FM met het verzoek of ze door gestreamd konden worden dit weekend via de Twentestream, heb ik er ook maar een bezoekje gebracht op Zondag 18 September 2005.

De Naffel FM is een groep jongens, 10 - 15 personen, die 1 maal per jaar bij elkaar komen en dan een weekend lang gaan draaien via de FM band. Dit jaar vanaf een grasland in de lokatie Mander, net achter Tubbergen en tegen de Duitse grens aan.

Na een degelijke voorbereiding, wordt er een mast opgezet van 63 meter hoog met 4 rossen erin, en een tent van waaruit gedraait wordt.

Onder bij de mast staat de aanhanger waarin zich de zender, een digitale sturing met stereo en RDS erin, en als eindtrap 4 keer een cx250b, die goed is voor een vermogen van ongeveer 2 kW, bevindt.

Wij waren nog maar goed en wel gearriveerd, toen er gebeld werd dat de heren van Essen en Nijland, van het Agentschap Telecom, waren gesignaleerd in Weerselo dus er was al een klein beetje paniek in de tent. Maar alles werd in de gaten gehouden waar de heren zich bevonden, er werd namelijk achteraan gereden.

Ze zijn gelukkig voor de jongens niet geweest en ze konden mooi door draaien.

Biertje ??!

Dat er op zo’n feestje behoorlijk wat bier doorgaat is goed te zien aan de lege kratten op de aanhanger, alleen zaterdagavond zijn er 140 kratten bier doorgegaan.

Verder bedank ik bij deze het hele team van de Naffel FM voor de gastvrijheid die we hebben genoten en hopen dat ze volgend jaar rond de zelfde periode weer aan de band zullen verschijnen.

 

Met Vriendelijke Groet, Gerard en de Lady Actros

 

Feest Tent

Krachtbron via de 97.3 FM, 2 kW

Krachtbron

Even op de display letten...

Feest tent van binnen

Draaischap

Piraten Volk