Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie : Decibel, Nevada en Brouwersteam vanuit Denekamp

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Ik had de jongens even gebeld dat ze er goed aan zaten en dat ze ook op de Twentestream stonden, en toen werd mij eigenlijk direct gevraagd of ik nog langs kwam het weekend om een impressie te maken en dat wilde ik natuurlijk wel doen.

Aan komen rijdend vanuit Oldenzaal was het niet echt moeilijk te vinden dit keer, want ze zaten aan de grote weg in een voormalig cafe te draaien wat natuurlijk een super plek was om een keer een weekend aan de band te gaan.

Toen we binnen kwamen stond de Nevada achter de draaitafel en zijn we daar maar eerst eens heen gelopen om te kijken waar mee gedraaid werd.

Het meeste werd wel van single gedraaid maar ook werd er van cd en md gedraaid en natuurlijk de jingle's die gemaakt zijn door de bekendste jingle maker uit het oosten van het land die toevallig zelf ook mee draaide.Zelfs de jonge generatie toonde volop belangstelling.

Natuurlijk zoals in elk cafe was hier ook een bar waar voortreffelijk voor de drank en een warme bal gehakt werd gezorgt door de barkeepers.

Dat de afstemming er overal was hebben we al gezien waar dat door kwam, maar dat het geluid ook nog voortreffelijk klonk kwam niet door een Orban of een Omnia maar door een ander klein kastje dat op de volgende foto's te zien is. Weet niet of het overal zo klonk maar hier in ieder geval wel zeer goed.

 

Maar al met al was het wel weer een geslaagd feestje voor jong en oud zoals onderstaande foto's ons weer laten zien natuurlijk maar daar doen ze het ook voor de jongens.

 

Willen we natuurlijk de jongens van de organisatie bedanken voor de gastvrijheid en graag tot een volgende keer.

Fotoalbum

Met Vriendelijke Groet,Gerard , Jacqueline en the Kids