Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Tukker Team - Harbrinkhoek

Gouden klanken van het koperen hekwerk op 72 meter hoogte

Draaischap

Na een uitnodiging te hebben gehad van de jongens zijn we dus op Zondagmorgen, 16 Oktober, maar even richting Harbrinkhoek gereden om een sfeer impressie te maken van deze etherpiraat die met een marathon bezig was. Aangekomen in Harbrinkhoek was het niet zo moeilijk om de jongens te vinden omdat de 72 meter hoge mast overal bovenuit torende.

We werden natuurlijk met open armen ontvangen mede omdat ik wat van de jongens ken. Tukkerteam is een geheimezender die bestaat uit 6 jongens die zo af en toe eens een keer een weekend aan de band verschijnen om de luisteraars te vermaken met de plaatjes die hoofdzakelijk van vinyl worden gedraaid.

Zender Hok

Eerder draaiden we ook wel eens vaker ook wel gewoon een keer door de week maar omdat we een andere mast hebben gekocht waarvan het opzetten toch een anderhalf uur in beslag neemt is het natuurlijk niet zo makkelijk om te zeggen van kom op we draaien een paar uurtjes.

Na een paar foto’s van de draai keet en de tent te hebben gemaakt werd ik meegenomen door Arjan naar een mooi uitziend hok waar de R&S zender in stond die op een constante temperatuur werd gehouden van ongeveer 40 graden om de 8000 watt door de dikke coax naar het hekwerk van 8 fabrieks antennes te pompen

Feest Tent

De stroom werd geleverd door een aggregaat die aangedreven werd door de aftakas van een tractor die tevens ook wordt gebruikt om de hydrauliek van de mast te bedienen.

Na nog een paar foto’s te hebben gemaakt liepen we maar terug naar de tent waar inmiddels al meer volk was aangekomen en tevens de barbecue was aangestoken om de lekkere satéstokjes en shaslicks te bakken die te voorschijn werden gehaald.

Van het schone dames volk wordt je wel dorstig van

 

voor meer foto's klikhier

 

Rest mij niets anders dan de jongens van het Tukkerteam te bedanken voor de gastvrijheid en succes te wensen met het uitdraaien van de marathon die zou duren tot een uur of 11 's avonds.

Met Vriendelijke Groet,Gerard en Jacqueline