Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Firma Gas Hoal'n - Boekelo

4x rondstralend

Tijdens het weekend van 4, 5 en 6 Maart mocht er weer eens wat gebeuren op de 3 meter. Dit maal was het de beurt aan de Firma Gas Hoal’n, een vriendengroep van 15 man. Gedraaid werd er vanuit een mooie feesttent te Boekelo. De eerste avond ging het hartstikke mooi, bomvolle tent en een gezellig feestje. Het was de bedoeling om het gehele weekend uit te zenden, dus op zaterdagmorgen stond de zender nog altijd aan.

Tot het moment dat er enkele heren van de Milieupolitie arriveerden en ingrepen op het feestje. Dat zag er niet best uit, en gevreesd werd voor een vroegtijdig einde van het weekendje zenden. Maar gelukkig; met het zenden op zich hadden deze heren weinig te maken, het ging ze enkel om de veiligheid op het feestterrein. Als de Firma Gas Hoal’n enkele aanpassingen zou doen mocht het feest gelukkig gewoon doorgaan.

Waarop met grote spoed enkele brandblussers tevoorschijn werden getoverd, nooduitgangen werden voor elkaar gemaakt en een EHBO-koffer werd geregeld. Waarop een uurtje later de zender weer aanging!

Vol gas vanaf het Twentse gras

Die zaterdag hebben ze de dag mooi uitgedraaid en ’s avonds was het een donders gezellig feestje in de tent.

Zondag werd weer een spannend dagje, maar ook deze dag werd uitgedraaid. Helaas waren de collega’s die avond niet zo sportief om de zender uit te laten, maar ja, kleine dingen…..

Omdat de stemming er toch zo goed inzat is doorgedraaid tot maandagmorgen, waarop het opruimen van het feestterrein kon beginnen. Enkele gegevens met betrekking tot de zender en aanverwante zaken : De mast, 42 meter hoogte, 4 keer verticaal rondgestraald

De zender, een dubbel BLF 278, Stereocoder Katruud 16 keer Sample Stereo

PretRack

Geleud:
Mengpaneel, Behringer DX 1000
Behringer Edison,
Behringer Ultravex,
Ultradyne 9024,
Behringer Virtualizer.

En nu maar wachten tot het volgende weekend dat Firma Gas

Pakkende tekst, toch ??

 

Volluk in de feest tent

Draaischap

Met Vriendelijke Groet,Wout