Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Piratenstreams

Drenthe Club Firestone 95.9
winamp wmp realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0655558186whatsapp
Friesland C.R.F 105.8
winamp wmp realplayer quicktime webplayer 0613141351whatsapp
Opname Firma de Sluus
winamp wmp realplayer quicktime webplayer apple mobiel
Overijssel Club Mongols 95.1
winamp wmp realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0627274565whatsapp
Salland club woodies 96.50
winamp wmp realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0621666559whatsapp
Veluwe Gambling FM 94.60
winamp wmp realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0647924795whatsapp

In samenwerking met onze hoofdsponsor Cross Media Ventures, presenteren wij al vanaf 2003 de Etherpiraten streams. Bij etherpiraten.com was het toen al mogelijk om live via een stream naar geheime zenders uit je favoriete regio b.v. Twente te luisteren naar de heste oude piratenhits en piratenklassiekers.

Geheime zender stream luisteren:

Voor elke piratenstream zijn een 7 tal keuzes hoe je wilt luisteren:

winamp om stream te luisteren via Winamp
wmp om stream te luisteren met Windows Media Player
realplayer om stream te luisteren via Real Player
quicktime om stream te luisteren via Quick Time Player
webplayer om stream te luisteren via een online flashplayer
apple om stream te luisteren via een apple apparaat
mobiel om stream te luisteren via overige telefoons en tablets

De laatste 2 piratenstreams zijn er speciaal voor de mensen onderweg, deze piratenstreams wordt aangeboden in 48kbps AAC+ stream kwaliteit die met het laagste 3G ontvangst nog goed te beluisteren zijn en bespaart bovendien een hoop dataverkeer.

Veilig via SSL stream luisteren

Veiligheid staat bij ons voorop tijdens het bezoek aan onze piraten website en bij het luisteren naar onze etherpiraten streams. Daarom bieden wij vanaf Februari 2020 al een SSL stream aan in onze online webplayer, zodat je altijd veilig kan luisteren terwijl je met je bankzaken bezig bent.

Etherpiraten stream aanvragen

Elke geheime zender wil natuurlijk op onze piratenstream, daarom kan je een aanvraag indienen zodat wij weten wanneer je gaat draaien. LET OP: dit wil niet automatische zeggen dat we elke aanvraag ook zullen/kunnen streamen gezien onze streamers dit uit vrije wil doen en veelal hard werkende mensen zijn!!

Geheime zender ontvangst

Geheime zenders die te ontvangen zijn vind je in het menu rechts terug onder Etherpiraten streams of hier links vind je ook elke stream terug die op dit moment on-line zijn. In het menu worden de streams elke 30 seconden geupdate zodat je direct kan zien of er een stream in of uit wordt geschakeld. Op onderstaande kaart kun je zien waar onze luisterposten (klik ze aan voor meer informatie) zich bevinden in Nederland, Duitsland en zelfs Denemarken. Zo is er (bijna) altijd wel een geheime zender te ontvangen die live op onze piratenstreams te horen zal zijn.

Zelf piraten streamen ??

Mocht jij ook geheime zenders door willen/kunnen streamen voor onze website, dan is dat uiteraard mogelijk!! Stuur een bericht aan Michel ( ontvangst Emmen ) met je gegevens zoals woonplaats, ontvangst tuner en antenne specificaties en we kijken of het een leuke toevoeging is.


Rest ons niets anders dan onze hoofdsponsor Cross Media Ventures te bedanken en iedereen veel luisterplezier toe te wensen !!