Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Polka Party 25 April 2004

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies


Etherpiraten.com Team, altijd in de lucht

Het is Zondag 25 April, net iets over 15:00h en samen met Robert en Michel loop ik de zaal binnen, waar over enkele ogenblikken het All American Polka Party zal beginnen.

Een aantal maanden geleden werden we gebeld door de mensen van Studio Denakker uit Veenoord met de mededeling dat we moesten komen. 'Dit is een kans van je leven', zo werd ons verteld. De datum werd opgeschreven, hotel besproken en daar stonden we dan, ten midden van een boel polka liefhebbers, sommigen in hart en nieren. Bekende piratenzenders waren ook aanwezig, zoals de Enesta & Tivoli uit Klazienaveen, die toch in de toekomst aan de drie meterband zal verschijnen, na hun inbeslagname een aantal weken geleden.. Ook Radio 95, De Sterrenkijker en Mirca met de IJsbeer, allen uit Hoogeveen, als de Familie Flodder uit Klazienaveen, Boeskool Team en DB Team uit Twente waren aanwezig. Tevens liepen wij Wouter de Polka Man en Martin van de Stemmingmakers tegen het lijf. Het beloofde een gezellige middag te worden.

Het begin van de party, alle artiesten staan op het podium

Iets later dan gepland begon de Polka Party en werden alle muzikanten voorgesteld aan het grote publiek. Frank Spetich, Bob Kravos, Gaylord Klancnik, Eddie Klancnik, Eddie Rodick, Kim Rodick, Eddie Rodick 3, Frank Moravcik, Stan Blout, Ron Sluga, Dick Fleisman, Denny Bucar en Norm Kobal. Helaas kon Walter Ostanek niet aanwezig zijn vanwege gezondheid problemen, maar de muziek was er niets minder om.

Onder genot van een hapje en een drankje, uren lang achterelkaar werden bekende en minder bekende polka's en walzen gespeeld. De sfeer zat er goed in en er werd zelfs gedanst op de dansvloer.

Ook werd er druk van de speciale muziek stand gebruik gemaakt, waar import CD's, single's en Tshirts te verkrijgen was, om de collectie mee aan te vullen.

Tony Petkovsek, DJ van Amerika's langst lopende polka show sinds 1961

Vlak voordat alle muzikanten nog n keer het podium wilden betreden om de Polka Party af te sluiten, klom Tony Petkovsek op het podium. Tony is DJ van het langst lopende, dagelijkse, polka show in Amerika.

Sinds 1961 draait Tony dagelijks de polka's van 15:00h - 17:00h, Amerikaanse tijd. Deze show en die van anderen kan ook via het Internet beluistert worden. Dit is mogelijk gemaakt via de website www.247polkaheaven.com. Dus voor iedereen die een  keer wil luisteren, is dit de website om naar toe te gaan. Onvervalste polka's van de grootste artiesten.

Tony was speciaal naar Nederland gekomen om n van de medewerkers van Studio Denakker in het zonnetje te zetten.

Tony Petkovsek overhandigt Mr. Denakker een bokaal

Uit handen van Tony werd er een bokaal overhandigt voor alle moeite die Jelse Denakker had gedaan om de Cleveland Style Polka naar Nederland te brengen via Studio Denakker en de Polka Party. Vol ongeloof, maar gepaste trots werd de bokaal aangenomen.

Jelse Denakker, vol trots !!

Op de bokaal was geschreven: 'For your promotion of Clevelandstyle polka music in the Netherlands on radio and the Festival'. In het Nederlands: Voor de promotie van Cleveland Style Polka muziek in Nederland op de radio en via het festival'.

Al heeft Jelse nog zo'n hekel aan foto's, dit keer was het geen enkel probleem om een foto te maken van Jelse, samen met zijn vrienden. Namens het gehele Etherpiraten.com Team, gefeliciteerd met de bokaal, het is je van harte gegund !!

Etherpiraten.com Team & Alle Artiesten

Rond 23:00h stierven de laatste klanken door de zaal en was de Polka Party voorbij. Een grandioos feest, waarbij de artiesten net zoveel, en misschien wel meer, lol hadden als de bezoekers. En ding staat voorop, we hadden het voor geen goud willen missen. Het was grandioos om al deze artiesten aan het werk te hebben gezien. Wij willen ze dan ook hartelijk bedanken dat ze de tijd namen om het het Etherpiraten.com Team op de foto te gaan.

Guys, thank you very much for a great Sunday and the time to take a picture with us. Thanks alot !!

Aangezien foto's meer kunnen vertellen dan woorden, hebben we een heleboel foto's gemaakt van de artiesten, maar ook van de zaal, zodat het duidelijk wordt, hoe gezellig het was en hoezeer er werd genoten van de muziek.

voor meer foto's klikhier

Rest ons niets anders dan Studio Denakker te bedanken voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om hier bij te zijn. Namens Robert en Michel, bedankt !! En wat mij betreft, volgend jaar weer ?? En ding weet ik wel, mocht het volgend jaar weer gehouden worden, raad ik iedereen aan om te komen, want zoiets maak je niet vaak mee, zeker niet in Nederland.

Met Vriendelijke Groet,Lex van Dijken