Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Piratenavond Geesteren

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Foto impressie Piratenavond Geesteren

Zaterdag 17 Maart 2007 was het dan weer zover in Geesteren, na vele uren van voorbereiding en reclame maken gingen om 20.00 uur de deuren van Zaal Kottink in Geesteren weer open voor het jaarlijks terugkerende Piratenavond.

Ook dit jaar waren er natuurlijk weer een aantal artiesten die reeds grote bekendheid hebben bij de piraten en natuurlijk de mensen die van het nederlandstalige lied houden.

Dit jaar waren dat oa. Henk Wijngaard, Hanny, Jan en Zwaan, Jacques Herb, Charlene en Dennie Christian.

De zaal die zat mooi vol en het was er natuurlijk bere gezellig, maar ja dat kan ook niet anders met zulke artiesten en de vele piraten die ook weer massaal aanwezig waren hier. Ik heb zelf oa nog even gepraat met de Kegelclub, het Tukkerteam, de Rode Baron en nog wel een paar meer.

Maar goed ook aan deze avond kwam een eind ook al was het alwel laat in de nacht dat we thuis waren maar daar hebben we ook een bijzonder gezellige avond voor gehad en we hebben met zijn tweeën toch redelijk wat plaatjes geschoten dacht ik zo.

Voor de foto's klikt u op de link hieronder om naar het fotoalbum te gaan.

Fotoalbum

Bij deze bedanken we natuurlijk de organisatie voor het beschikbaar stellen van de vrijkaarten voor de verloting en voor de gezellige avond die we allen hebben gehad.

Ik zou zeggen gewoon volgend jaar weer voor herhaling vatbaar en natuurlijk zijn wij dan ook weer van de partij.

 

Met Vriendelijke Groeten, Michel