Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1064

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel KrantenKnipsel Plakboek punt 05 Apr 2004 16:08
In de loop der jaren verscheen er met grote regelmaat krantenartikelen over de Nederlandse Etherpiraterij in de landelijke en regionale dagbladen. Vooral in de jaren 80 werd er met grote regelmaat dingen gepubliceerd. Ons leek het leuk om zoveel mogelijk krantenknipsels te gaan verzamelen, zodat iedereen het nieuws van toen en nu kunnen lezen.

De krantenknipsels zijn verdeeld in de verschillende groepen, knipsels uit de jaren 80, 90 en 00. Zo kan er al een keuze worden gemaakt in welk tijdperk je wilt gaan lezen.

Maar dit kunnen wij niet alleen, daarvoor hebben we wel jullie hulp voor nodig. Mocht je nog een aantal krantenknipsels hebben liggen en in het bezit zijn van een scan apparaat, scan de knipsels dan in en stuur ze naar dijken@etherpiraten.com. Vermeldt er wel bij, indien mogelijk, de datum en jaartal wanneer het artikel in de krant heeft gestaan. Zo kunnen we alles op volgorde plaatsen.

We hopen vele krantenknipsels te mogen krijgen, zodat iedereen kans krijgt om te lezen wat er in een bepaald tijdperk werd geschreven in de media over de Nederlandse Etherpiraterij. Log in en veel lees plezier !!

Trefwoorden: krantenknipsels<< Terug