Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1082

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nog TWEE dagen: Groots Polka Party punt 23 Apr 2004 20:55
A.s. Zondag, 25 April, zal er een groots Polka Party worden georganiseerd. Vanaf 15:00h zullen de volgende grote polka artiesten voor U optreden: Frank Spetich, Walter Ostanek, Bob Kravos, Gaylord Klancnik, Eddie Klancnik, Eddie Rodick, Kim Rodick, Eddie Rodick 3, Frank Moravcik, Stan Blout, Ron Sluga, Dick Fleisman, Denny Bucar, Norm Kobal.

Kaarten voor deze spetterende Polka Party kosten 30 Euro en het zal gehouden worden in Zalencentrum d'Aol Meul te Veenoord. Kaarten kunnen besteld worden via de website van Studio Denakker. Ze zijn tevens af te halen in de studio, als Studio Denakker aan het draaien is via de 88.3 FM of 94.5 FM.

Speciaal voor deze Polka Party is ook een radio spot gemaakt, die hier te downloaden is voor collega amateurs die deze wel willen draaien in hun uitzendingen.

Tijdens de Polka Party zal er ook een speciale stand zijn, waar polka CD's, single's en LP's te koop zullen zijn. Het gaat hier om import, rechtstreeks uit Amerika. Dus zocht je nog een speciale CD/LP/Single, of je zoekt gewoon iets wat anderen niet hebben, dan moet je zeker komen kijken. Onder het genot van de muzikale klanken van Amerikaans beste Polka spelers, je eigen collectie uitbreiden.

Laatste Nieuws: Het Etherpiraten.com Team zal live aanwezig zijn bij deze polka party en een impressie erover maken. Tevens proberen wij enkele polka grootheden te interviewen om ze zo te vragen wat ze van de Nederlandse Etherpiraterij vinden en het feit dat de muziek veelal worden gedraaid op de piratenzenders. Dit en meer zal binnenkort op Etherpiraten.com te vinden zijn.

Trefwoorden: polka party eddie rodick studio<< Terug