Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1104

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Verkiezing 'Etherpiraat van het jaar 2004' punt 17 May 2004 13:40
Een tijdje geleden hebben wij een tussenstand gegeven voor ons jaarlijkse verkiezing 'Etherpiraat van het jaar 2004', uiteraard met de oproep om te stemmen op jullie piratenzender. Dit hebben we geweten, vele stemmen zijn er bij gekomen, maar helaas, sommige mensen snappen het nog niet helemaal.

Dus we leggen het nog één keertje uit. Iedereen mag per dag, 1x stemmen op zijn of haar favoriete piratenzender. Sommigen onder ons denken slim te zijn en hebben meerdere login namen. Leuk bedacht, maar zo werkt het niet. Aan de hand van ons check systeem, kunnen wij zien wie met meerdere login namen werken, en ook die gelden maar als 1 stem !!!

In het kort, 1 stem per persoon, per 24h, ook al wordt er gebruik gemaakt van meerdere login namen. We hebben inmiddels de verkiezing pagina ook aangepast met de spelregels, aangezien er hier toch onduidelijkheid over bestond.

Veel succes en blijf stemmen op jullie favoriete piratenzender, zodat die kans kan maken op de titel 'Etherpiraat van het jaar 2004' !!!!

Trefwoorden: stemmen piratenzender meerdere login<< Terug