Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1166

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Huishoudelijke Mededeling: FORUM GEBRUIK punt 16 Aug 2004 22:16
De laatste weken loopt het weer de spui gaten uit, het forum gebruik. Ondanks eerdere verzoeken van onze kant, schijnen een heleboel mensen het nog niet te begrijpen hoe men met de forums om moeten gaan, zodat het lees/leefbaar blijft voor iedereen.

Vanavond hebben wij o.a. de ontvangstforums helemaal weer opgeschoont en gaan per direct met harde hand werken tegen onrechtmatig gebruik. Dat wil zeggen dat bij een overtreding GEEN waarschuwing mail meer verstuurd zal worden. Het is gebleken dat dit geen zin heeft en dat men gewoon doorgaat met waar ze mee bezig zijn. Dus lees goed: vanaf NU worden geen waarschuwingen meer gegeven. Bij mensen die na dit gelezen te hebben, niet willen luisteren en weer onrechtmatig gebruik maken van de forums, worden PER DIRECT het forum gebruik van afgenomen. Dus kan men geen gebruik meer maken van de forums. Hierover valt ook niet meer te praten !!!

In de disclamer staat beschreven wat er wel en niet mag. Maar in het kort nog een uitleg. De koop/verkoop forum dient alleen te worden gebruikt voor verkoop van zend/ontvangst/audio apparatuur. Voor alle andere dingen, zoals auto's, aanhangwagens, huisraad, etc etc zijn er genoeg andere websites op het Internet te vinden. Alle niet piraat gerelateerde aanbiedingen zijn dus niet welkom. Ook oproepjes naar elkaar worden niet meer toegelaten, hiervoor hebben ze meerdere dingen voor uitgevonden om met elkaar in contact te komen. Men heeft het over een telefoon, Email adres of misschien wel een MSN adres. De ontvangst forum dient alleen te worden gebruikt voor het geven van ontvangstberichten van piratenzenders of eventuele condoleance bij een uit de lucht gehaalde piraat. Alle andere informatie en persoonlijke boodschappen aan elkaar worden niet meer toegelaten.

Wij betreuren de gang van zaken. We hadden gedacht dat we op een normale, volwassen manier met elkaar om konden gaan en de website een beetje netjes konden houden met mensen die allemaal de zelfde liefde/hobby hebben, de Nederlandse Etherpiraterij. Helaas blijkt het steeds vaker dat men er alleen maar op uit is om een mede piraten liefhebber te zieken. Dit kan gewoon niet de bedoeling zijn van de Nederlandse Etherpiraterij en van Etherpiraten.com. Ben je het niet eens met iemand, neem dan persoonlijk contact met ze op en ga niet via een website je gelijk halen.

Op deze manier wordt ook ons plezier om de website te onderhouden een stuk minder. We zijn nu met meerdere mensen bijna VIER uur bezig geweest om alles op te schonen, en nog is niet alles weg.

Onder het mom, wie niet luisteren wil moet maar voelen, zijn we genoodzaakt om op deze manier te werk te gaan. En dat spijt ons, omdat wij vinden dat alle tijd die wij in dit soort onzin steken, in andere dingen voor de website hadden kunnen steken. Dus iedereen die ons de laatste tijd gemaild hebben met de vraag wanneer er weer verschillende delen ververst zouden worden, dank Uw medegebruiker, die niet alleen voor zichzelf zinloos tijdverdrijf aan het voeren is, maar ook voor U en ons. Een heleboel mensen, naast onszelf, ergerden zich er helemaal kapot aan, getuige de vele Email en telefoon dat we hierover de laatste paar weken hebben mogen ontvangen. Nogmaals, wij zijn er niet voor om politie agentje te spelen, we willen het niet eens. We hebben het als piraten al moeilijk genoeg met de overheid, maar een bepaalde groep mensen geven ons geen andere keus, ondanks de verschillende waarschuwingen, in sommige gevallen zelfs persoonlijk.

Helaas, maar het zij zo. We hopen op deze manier de website weer lees en leefbaar te maken voor de mensen die zich er aan ergerden en hopelijk kunnen we dan weer met de dingen bezig gaan waarvoor de website eigenlijk bedoelt is. Mensen die samen komen met één gezamelijk liefhebberij: de Nederlandse Etherpiraterij.

Met Vriendelijke Groet,

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: forum forums website nederlandse etherpiraterij<< Terug