Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1237

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 13 Dec 2004 01:27
De megastunt van de gistermiddag uit de lucht gehaalde illegale radiozender Koning Keizer Admiraal, is niet ongemerkt gebleven. Verschillende media instanties hebben er melding van gemaakt:

In de Tubantia van Zondag 12 December stond een artikel geschreven met de kop 'Muziek, bier en gehaktballen bij grootste piratenzender. Het artikel is hier te lezen.

Via de teletext pagina's van de regionale omroep van Overijssel, RTV Oost, was het nieuws ook te lezen. Onder het kopje 'Grote piratenzender uit de lucht' werd melding gemaakt van de inbeslagname. Dit is hier te lezen.

Ook werd er in de Zondag editie van de Telegraaf melding gemaakt van Koning Keizer Admiraal. Deze is via deze link te lezen. Wel vermelden wij erbij dat de redactie van de Telegraaf zich niet volledig en/of goed genoeg hebben laten inlichten. Lees en oordeel zelf.

UPDATE: Dit staat er te lezen op rtvoost.

Grote piratenzender uit de lucht De politie heeft zaterdagmiddag in Beuningen de grootste piratenzender aller tijden 'Koning Keizer Admiraal' uit de lucht gehaald.

Enkele tientallen zendpiraten van de zenders Twentekanaal, Piratenteam de Lutte, de Club Vrijheid Blijheid en Station Vrij Twente waren bezig met een marathonuitzending. Daarvoor hadden ze achter Beuningen, tien meter over de Duitse grens een zendmast van 101 meter gebouwd. De piraten zijn teleurgesteld. Ze hadden tot maandag uit willen zenden vanuit een grote witte tent vlakbij de mast. Ze kregen een forse boete.

(c) RTV Oost 12-12-2004 12:35:36

Trefwoorden: keizer melding piratenzender<< Terug