Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1258

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Gelukkig en piratenvol 2005 !! punt 31 Dec 2004 23:33
Over minder dan een uur is 2004 voltooid verleden tijd. Een bewogen jaar in de Nederlandse Etherpiraterij. Het lijkt of de inbeslagnames terug lopen, Koning Keizer Admiraal met een meesterlijke stunt en voor ons als website, het beste jaar kwa bezoekers aantallen in ons 5 jarig bestaan.

We hopen dat 2005 wederom een gelukkig, maar ook piratenvol jaar wordt. Wij als website zullen proberen om ook in dit nieuwe jaar ons best te blijven doen om een zo volledig nieuws beeld te blijven geven over de Nederlandse Etherpiraterij. We hebben ook nieuwe items in gedachten, die in 2005 verder uit zullen worden gewerkt.

Langs deze weg willen wij onze sponsors CDhal, Handelsonderneming Veenstra, HovoTrans International, Bens Electronic, Powertronics en in het speciaal onze hoofdsponsor GoldenXS bedanken voor hun vertrouwen in onze website en de inzet om zo Etherpiraten.com online te houden. Bedankt !!

Rest ons nog 1 ding te doen om het jaar 2004 af te sluiten en dat is de bekendmaking van de verkiezing 'Etherpiraat van het jaar 2004'. Het hele jaar door hebben mensen massaal op zijn of haar favoriete etherpiraat gestemd en het resultaat mag er zijn:

5: Andorra - 470 stemmen
4: Alpenjager - 482 stemmen
3: Holiday - 527 stemmen
2: Smirnoff van Twente - 785 stemmen

Dit jaar mag een Friese geheime zender zich een heel jaar lang 'Etherpiraat van het jaar 2004' gaan noemen. De uit Drogeham afkomstige:

Dolle Kip - 1280 stemmen

Langs deze weg feliciteren wij de Dolle Kip met het behalen van de titel en wij komen zo spoedig mogelijk langs om het prijzen pakket, bestaande uit o.a. een bokaal en een website, te overhandigen. Hiervan zal een impressie over worden gemaakt.

Luisteraars en Amateurs, bedankt voor Uw aandacht en wat ons betreft graag tot 2005, indien het medemogelijk gemaakt en toegelaten wordt !!! GELUKKIG EN PIRATENVOL 2005 TOEGEWENST !!

Met Vriendelijke Groet,

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: website 2005 stemmen<< Terug