Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1294

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nieuwe Etherpiraten.com Jingle Pakket punt 10 Feb 2005 18:50
Na een aantal jaar het oude pakket te hebben aangeboden, werd het hoog tijd dat er een nieuw Etherpiraten.com Jingle pakket kwam. Samen met onze huis producent FS Productions, hebben wij een aantal nieuwe Jingles gemaakt. Uiteraard mogen deze jingles vrij gebruikt worden voor uitzendingen via de ether of Internet.

01 De leukste op Internet
02 Voor en door de Nederlandse Etherpiraten
03 24 uur per dag
04 Nederlandse Etherpiraten eigen plek op Internet

Naast deze nieuwe jingles, hebben FS Productions en Etherpiraten.com een speciale aanbieding. Het is mogelijk om 1 jingle te bestellen met daarin je eigen station naam, lokatie/frequentie/slogan. Een voorbeeld van de jingle is hier te downloaden. Voor de goede orde, het gaat dus om de jingle zoals het voorbeeld, met in de plaats van Walcherse Piraat & Angela, je eigen station naam en lokatie/frequentie/slogan. Speciaal voor de bezoekers van Etherpiraten.com, maakt FS Productions alleen in de maand Februari deze jingle helemaal GRATIS !!!

Voor vragen en/of het opgeven van de gegevens van je eigen zender, kan je doen door het sturen van een Emailtje.

Naast de gratis jingle, is het ook mogelijk om een volledig pakket te bestellen voor een lage prijs. Voor meer informatie over onze sponsor, neem een kijkje op de website van FS Productions.

Update: De gratis jingle actie blijkt na amper een dag een groot succes !! Vele aanvragen zijn er binnen gekomen. Gezien het grote aantal aanvragen, vragen wij enig begrip voor de wachttijd voor de levering van de Jingle. Het wordt geleverd, maar het kan enige tijd duren voordat het per Email op de elektronische deurmat valt.

Trefwoorden: pakket etherpiratencom jingle fs productions jingles internet<< Terug