Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1338

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel L.P.G. Lonneker moest het spul inleveren punt 02 May 2005 20:29
Hedenavond rond etenstijd kon de Etherpiraat LPG uit Lonneker zijn apparatuur inleveren bij het AT.

Namens het Agentschap Telecom was de Hr. Ebeltjes aanwezig met 2 politieagenten, hij kwam met het verhaal dat er zaterdagavond storing was geweest bij meerdere mensen in de buurt en op het telefoonnet terwijl dat de LPG die bewuste zaterdagavond helemaal niet heeft gedraaid.

Ze hebben een nepzender inbeslag genomen en na een beetje speurwerk van Ebeltjes ook de gewone sturing en een dubbele mosfet die bovenin de kist stonden.Maar veel zullen ze niet aan de lege kasten hebben want ze zijn nl bijna leeg gehaald door de jongens van het LPG Team die de torren en de printplaten eruit getrokken hebben zowel uit de sturing als uit de eindtrap.

De jongens vinden het belachelijk dat zoiets maar kan in Nederland terwijl ze niet eens aan het draaien waren, dan zou er nog enig begrip getoond kunnen worden voor deze actie van het AT.

We denken dat het AT meerdere van deze acties zal gaan houden de komende tijd mede omdat er diverse opsporings ambtenaren hele dagen in Twente rondrijden die foto's maken tevens gaan de gedachten uit naar de acties die ze toen in Drenthe hebben gehad waar ze op hetzelfde moment bij meerdere stations binnen vielen zou best kunnen dat ze dat hier in Twente nu ook aan het plannen zijn.

We zullen u op de hoogte houden van de gebeurtenissen hier in Twente die hiermee in verband staan.

Nog even namens het hele LPG Team, Agentschap Telecom bedankt,maar we komen dubbel en dwars terug dus houdt uw radio maar in de gaten.

Trefwoorden: lpg at meerdere twente<< Terug