Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1353

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel 5e Mega Piraten Festijn Borger punt 20 May 2005 16:36
Vanavond is het dan weer zover alweer het 5e Mega Piraten Festijn! Dit maal in de locatie van Borger is de gigantische feesttent opgebouwd. Ook aan publiciteit had dit keer het organisatoren van het Mega Piraten Festijn niet te klagen want het Dagblad van het noorden had een halve pagina's vol geplaatst over het grote spektakel !! Het artikel is hier te lezen voor de mensen die niet het Dagblad van het Noorden hebben.

Voor de mensen die nog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen zijn er nog slecht enkele kaarten beschikbaar! Dus iedereen die vanavond nog niks heeft te doen en nog wel graag heen zou willen adviseren wij het aan de tent nog gewoon te proberen een aantal kaarten te bemachtigen.

Het Etherpiraten.com wenst de Organisatoren van het festijn veel succes vanavond en iedereen die naar het Mega Piraten Festijn toe gaat veel plezier toe!! Het Etherpiraten.com wenst de Organisatoren van het festijn veel succes vanavond en iedereen die naar het Mega Piraten Festijn toe gaat veel plezier toe!!

Trefwoorden: vanavond mega piraten festijn organisatoren kaarten<< Terug