Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1390

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Schutters Team en Drents Kabaal uit de Lucht !! punt 04 Aug 2005 20:29
Vanmiddag, Donderdag 4 Augustus, werd een twee tal marathon zenders het zwijgen opgelegd. De uit Hoogeveen afkomstige etherpiraat, Het Schutters Team, die dit jaar voor het vijfde jaar aan de band zat met een marathon uitzending tijdens de bouwvak en de uit Nieuw Moscou afkomstige etherpiraat, Drents Kabaal, kregen alle twee vanmiddag bezoek van de politie met het verzoek de zender binnen 15 minuten uit te zetten.

De beide geheime zenders gaven hier gehoor aan, omdat anders een dwangsom van maar liefst 4500 euro verbeurd zou worden verklaart, door de heren van het Agentschap Telecom, die nog in de omgeving reed. Afgelopen Dinsdag waren beide zenders al uitgepeild door een medewerker van het Agentschap Telecom, die onderweg was naar Overijssel om de uit Rossum afkomstige Etherpiraat Station Vrij Twente Kanaal uit te peilen.

Het Schutters Team heeft ons telefonisch laten weten dit jaar niet meer aan de 3 meterband te zullen verschijnen. Het Drents Kabaal heeft ons laten weten dit jaar nog weer een marathon uitzending te zullen verzorgen.

Trefwoorden: marathon zenders afkomstige etherpiraat



<< Terug