Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1449

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Verschillende Updates punt 11 Dec 2005 10:48
Vandaag hebben we weer in verschillende rubrieken, nieuwe items online gezet:

Als eerste is de bekende DX-er Rodeo uit Baarle-Nassau het afgelopen weekend op pad geweest, om een bezoekje te brengen aan het Gelders Piraten Team. Hiervan heeft hij een verslag gemaakt. De impressie van het Gelders Piraten Team, inclusief foto's, is onder Impressies, 2005 te vinden.

Als tweede heeft de Veronica uit Aalsmeer ons wederom audio fragmenten gestuurd uit zijn DX periode op de drie meterband. Deze zijn te vinden onder DX-en Drie Meterband, Audio fragmenten.

Als derde hebben de Verona uit Vroomshoop en de Veronica uit Aalsmeer ons blij gemaakt met het opsturen van QSL kaarten uit hun DX periode op de drie meterband. De QSL kaarten van beide stations, kan gevonden worden onder DX-en Drie Meterband, QSL Kaarten/Brieven

Als laatste hebben we deze week weer twee nieuwe station songs aan de lijst toegevoegd. Deze kan gevonden worden onder Jingles/Station Songs

Rest ons niets anders dan de Rodeo, Verona en Veronica hartelijk te bedanken voor hun inzendingen, wordt enorm gewaardeerd !! Etherpiraten.com wordt gemaakt voor en door etherpiraten, dus mocht ook jij wat hebben liggen, laat het gerust weten door het sturen van een Email.

Wij wensen iedereen veel lees en luister plezier toe !!

Trefwoorden: als veronica meterband qsl<< Terug