Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1532

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel protest tegen hollands hitfestival *update* punt 08 Aug 2006 14:37
den horn - Het Holland Hitfestival op zaterdag 16 september in Den Horn (gemeente Zuidhorn) hangt aan een zijden draad, nu tientallen dorpsbewoners bezwaren hebben ingediend. Zij vrezen lawaaioverlast en hinder van geparkeerde auto's.

Om aan de bezwaren tegemoet te komen heeft dorpsbeheerster Karin Dijkstra een boer buiten de bebouwde kom bereid gevonden weiland beschikbaar te stellen voor het parkeren. Dinsdag buigen B en W van Zuidhorn zich over de ingediende bezwaren. Er worden circa 1500 bezoekers verwacht. Ingehuurde artiesten zijn onder meer Arne Jansen, Burdy, Jeroen en Stef Ekkel.update:

den horn -
Het piratenfestival kan op zaterdag 16 september in de feesttent achter dorpshuis Het Hornhuis in Den Horn. B en W van de gemeente Zuidhorn hebben de bezwaarschriften dinsdag afgewezen. Wel worden enkele nadere voorwaarden gesteld voor het parkeren.

Daar heeft dorpshuisbeheerster Karin Dijkstra geen moeite mee. Het nieuws dat het festival doorgang kan vinden, noemde zij dinsdagmiddag in een reactie 'super'.

De Zuidhorner oud-brandweercommandant Cees Schoon uit Den Horn, een van de bezwaarmakers, wil niet reageren. "Voor de rust in het dorp is het beter geen commentaar te geven."

bron:dgp
iceman/auke

Trefwoorden: horn bezwaren<< Terug