Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1579

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Site problemen. punt 01 Oct 2006 10:51
Update :Alle forums doen het weer
veel plezier met elkaar en houd het netjes.
Tevens is er meer oud nieuws terug geplaatst en zal het gat dat er is nog gevuld worden met oud nieuws.


Zoals iedereen heeft kunnen zien heeft de server een beetje problemen.

We proberen dit echter zo snel moegelijk op te lossen en zijn er dus ook druk mee bezig.

Sorry voor het ongemak.

Mvg, EPC Team

Toelichting:

Zoals iedereen heeft gemerkt waren er het afgelopen weekend enkele kleine problemen met onze forums. Doordat er begin deze week grote onderhoudswerkzaamheden hadden plaatsgevonden aan de website om de snelheid te bevorderen, is er dit weekend tijdens het back-upen waarschijnlijk iets fout gegaan door de enorme datastroom die verwerkt moest worden !!

Velen van jullie hebben dit ook laten merken op verschillende manieren dat er enkele problemen waren met diverse forums. Wij hebben enkele honderden mailtjes ontvangen, onze dank voor de mensen die dit normaal gemeld hebben. Helaas waren er ook weer enkele mensen tussen die denken direct dreigementen te moeten sturen !! Ze doen net of ze enkele duizenden euro's per jaar betalen om deze website te mogen bezoeken, ik betreur dit dus ook ten zeerste aangezien wij nog steeds een GRATIS, dienst aanbieden.

Mensen die dus niet normaal op deze website rond kunnen surfen en bij de eerste de beste foutmelding denken dreigementen te moeten sturen, verzoek ik niet langer in te loggen op deze website !!

Mvg uw Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: forums website<< Terug