Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1615

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Stevanovich, een vechter op de lange weg terug punt 12 Dec 2006 17:54

Op vrijdag 17 November was hij slachtoffer van een zwaar ongeluk, de Stevanovich Fm uit Rinsumageest. Deze 21 jarige etherpiraat was bij herstel werkzaamheden aan het dak van zijn stal door 1 van de dakplaten gezakt en was met zijn hoofd op een betonnen vloer 4 meter lager terecht gekomen.
In zwaar kritieke toestand werd hij overgebracht naar het UMCG te Grongingen.

De 'piratenwereld' reageerde geschokt op dit ongeval. Vele steunbetuigingen werden geplaatst op onze collega website Etherpiraten.com. Het bleek wel, iedereen vechtte met hem en zijn familie mee om hem in leven te houden, al zag het er soms uitzichtloos uit. Maar Stefan is en blijft een piraat en bleek ook mentaal zeer sterk door keihard te knokken voor zijn leven.
Dit is gelukt en sinds afgelopen maandag is Stefan weer uit coma gehaald en is hij weer bij bewust zijn. Hij kan weer praten en herkend ook personen en weet zich de dingen uit het verleden ook nog goed te herrineren. Maar door de zware medicatie is Stefan nog aardig verzwakt en na krap aan een kwartier doemeld hij ook weer in slaap.

7 december, onderging Stefan weer een zware operatie. Er is gebleken dat hij ook 5 rugwervels heeft gebroken en vandaag word getracht deze weer op hun plek te zetten.

Stefan wil iedereen bedanken voor de reeds gegeven steun, maar hij heeft nog een lange weg te gaan en kan daarom, vooral met de kerstdagen voor de deur, de steun erg goed gebruiken want dat is voor hem toch het beste medicijn. Dus stuur een leuke kaart, brief of iets van dien aard en laat zien dat je met hem mee vecht!

Je kunt het sturen naar onderstaand adres:
Stefan van der Mark
Verpleegafdeling K2VA
Kamer 33 UMCG
Postbus 11120
9700 CC Groningen

bron:epi

Trefwoorden: stefan<< Terug