Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1619

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Grote drukte tijdens de feestdagen !! punt 21 Dec 2006 22:40
Zoals velen van jullie al hebben gemerkt is het vanaf begin december al behoorlijk druk op Etherpiraten.com, hier zijn wij zeker erg blij mee !! Helaas is er ook iets wat er niet zo blij mee is, namelijk de webserver van EPC. Door de vele postings in alle forums krijgt hij het niet meer voor elkaar om binnen de gestelde aantal seconden de forums te vernieuwen zoals sommige al merkten.

Hiervoor is echter wel een oplossing gevonden alleen vergt dit van een iedereen van ons wel een paar extra seconden. Ik het de wachttijd van het aantal seconden dat terug wordt gekeerd naar het forum waar je een bericht hebt geplaatst iets langer is. Maar goed aangezien iedereen met deze dagen toch tijd genoeg heeft zal dat geen probleem zijn toch? Voor mensen die ipv het forum een wit scherm krijgen adviseer ik om de firewall eens uit te schakelen en het dan nog eens te proberen. De firewall houd namelijk de pagina tegen omdat deze zo groot is dat hij eventuele schadelijke data voor de PC kan bevatten, niet het geval dus maar HEEL veel postings !!

Verder willen wij iedere bezoeker van deze website hele fijne feestdagen toewensen en alvast een voorspoedig nieuwjaar !!

Het Etherpiraten.com TEAM

Trefwoorden: seconden<< Terug