Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1761

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Friese Piratenstunt al voor begin beëindigd!! punt 25 May 2007 23:04
Het weekend van de Pinksterdagen zou door het OPC team,wat staat voor Oldenhove Piraten Combinatie, een stunt ten uitvoer worden gebracht :het uitzenden met antenne's die geplaatst zouden worden in een 132 meter hoge mast van de KPN,bestemd voor het verzorgen van uitzendingen van digitale televisie , gestationeerd op het industrieterrein De Hemrik te Leeuwarden.
Helaas kwam de heer J.Russchen i.s.m 2 dienders van de sterke arm roet in het eten gooien.
De bedoeling was om zodra de hele zaak voor elkaar was de uitzending werd overgenomen van Het Feestteam,wat dus tot die tijd uitzendingen zou verzorgen.
Maar zoals bekend kreeg dit station ook al een bezoek van de heer J.Russchen,wat resulteerde in beslage name van de zender(zie hiervoor nieuws op deze pagina)

Het OPC team was al bang voor de "interesse"vanaf de zijde van AT,gezien de belangstelling die de eigenaar van de mast (KPN) ineens had voor de webpage van OPC team.Dat bleek uit de vele bezoeken op hun site.
Hierdoor had het OPC team al besloten zelf een kraan te huren waar de antenne's in zouden worden geplaatst.

Helaas is aan alles voor het begin dus een einde gemaakt,wanneer er wordt uitgezonden vanaf de lokatie zal justitie niet schromen om ook (buiten de zendapparatuur om)de kraan in beslag te nemen!!! De letterlijke woorden van de heer J.Russchen.
Om dit risico te vermijden heeft het team besloten af te zien van de marathon uitzending,wel gaat het feest gewoon door!!
Het feest wordt gehouden op 2e pinksterdag,kijk voor meer informatie op website OPC team

Namens EPC hopen we dat een volgende stunt een betere afloop mag hebben en gezien de reactie van medewerkers van OPC team zal die stunt er vast nog een keer aan gaan komen.

(nogmaals blijkt wel weer : hang bepaalde dingen nooit aan de grote klok , bepaalde instanties kijken op meer site's als U lief is)

Trefwoorden: opc stunt heer team<< Terug