Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1934

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Problemen inloggen en activeren punt 11 Feb 2008 22:39
Beste users,

Aangezien ik de afgelopen paar dagen veel mailtjes ontvang van mensen die niet kunnen inloggen of hun account niet kunnen activeren of aanpassen dit bericht.

Helaas wordt onze website door sommige firewalls gezien als een bedrijgende website. Mocht je dus niet kunnen inloggen op onze website zonder dat je een melding krijgt dat je geblokkeerd bent, probeer eens de firewall op je pc uit te schakelen en nogmaals in te loggen. Lukt het vervolgens wel om in te loggen, voeg onze website www.etherpiraten.com toe aan je veiligheidslijst van de firewall en schakel hem weer in.

Voor mensen die geen activatie code hebben ontvangen willen wij vragen of ons te mailen met usernaam & provider aangezien bij ons bekend is dat o.a. provider @home onze activatie mailtjes ziet als SPAM. Wij zullen contact opnemen met de provider zodat ze dit kunnen aanpassen. Ook van de mensen die hun profiel proberen aan te passen en geen mailtje met validatie code ontvangen horen wij het graag !!

We zijn er druk mee bezig de problemen te verhelpen waar wij kunnen alleen ligt dit helaas niet alleen aan onze kant, excuses voor het ongemak.

Michel Etherpiraten.com

Trefwoorden: website provider



<< Terug