Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2045

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Prijswinnaars vinylsingels JB.Swart!! punt 23 Jun 2008 13:23
Op de vraag : noems ons de titel en uitvoerende artiest van de eerste polka singel in deze polka time serie kwamen uiteraard bijna alleen maar goede oplossingen binnen.
Een enkeling dacht dat het om die vroegere serie ging en die zijn keurig terug gemaild,dat ze er naast zaten om ook zo die inzenders nog een kans te geven.
Het antwoord was natuurlijk : Laronda polka van Walter Ostanek.

Ook hadden we de vraag : noem ons 3 titels van 45 rpm singels van het Sneeuwbal Trio,en zo kon je dan een vinylsingel van De Speelman winnen.
Hier kwamen alleen maar goede oplossingen voor binnen , en om hier al de titels te gaan vermelden is dacht ik niet nodig.

Wel weer jammer dat er nog altijd bezoekers van deze site meedoen,het antwoord goed hebben,maar niet hun adresgegevens mee mailen.
Zonder die gegevens doe je niet mee,dat vermelden we steeds weer bij de prijsvragen.

Maar uit de enorme vele mails die er binnenkwamen konden er dus 5 personen per singel winnen , en die 5 winnaars zijn geworden , voor de polka deel 2 singel :Jasper Houtman - Assen , Dennis Kok - Dalfsen , Christian Meeuws - Someren , Hidde Hemmer - Groningen en Gerke Veenstra - Meppel.
De winnaars van de Speelman singel zijn geworden : Dirk Groot Kormelink - Beltrum , Bart Harink - Saasveld , Claudia Tsjalsma - Sneek , Mark Brugge - Hoenderloo en JG van de Pol - Oeffelt.
Jullie prijs komt zo spoedig mogelijk die kant uit.
Voor wie de singel(s) nog wil bestellen , wees er snel bij want op = op , mail om te bestellen naar Platenkoning JB.Swart of klik op de banner die regelmatig voorbij komt op deze site.
Of klik HIER voor alle info wat geplaatst was bij de prijsvragen.

Trefwoorden: : polka singel<< Terug