Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2181

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Onderhoud werkzaamheden forums !! punt 15 Dec 2008 00:35
Beste users,

Zoals jullie afgelopen weken/maanden vast wel hebben gemerkt zijn er behoorlijk wat werkzaamheden verricht aan de diverse forums op Etherpiraten.com. Helaas gaat niet altijd alles zoals je het van te voren had gewild waardoor enkele fouten ontstaan op andere delen van de website maar goed dat is niet anders, waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt toch??

Om te beginnen is er veel veranderd in het Koop/Verkoop & Vinyl forum. Nou ja veranderd, er is een compleet nieuw forum vanaf de grond opgebouwd om nieuwe opties mogelijk te maken. Het uiterlijk van het forum heeft nog zijn vertrouwde uitstraling maar de mogelijkheden zijn haast eindeloos nu !!

Het toevoegen van een advertentie op een aparte pagina gezet waardoor ook direct foto's mee geupload kunnen worden. Voorheen was het slechts mogelijk om 1 foto's toe te voegen aan je advertentie maar dit is nu uitgebreid naar 3 waardoor jullie niet meer hoeven knippen en plakken in je fotoprogramma om toch alles duidelijk te laten zien. Verder is ook het wijzigen van je eigen advertentie nu mogelijk, heb je iets verkeerd gedaan bij het plaatsen klik op je advertentie en vervolgens op het links boven om je advertentie aan te passen.

Om onderscheid te maken in "te koop"& "gezocht" hebben wij enkel het bieden van geld op te koop advertenties mogelijk gemaakt. Hierbij kan nooit een lager bod ingevuld worden dan al is gegeven door voorgaande users. Mocht je toch informatie willen over de advertentie zijn er een tal van mogelijkheden om contact te zoeken met de verkoper in het "Contact Informatie" blokje aan de rechter kant !! Omdat er bij gezocht naar suggesties wordt gevraagd hebben wij hier enkel een reactie veld geplaatst, waarvan de reacties alleen voor de user van de Gezocht advertentie zijn te bekijken.

Een kleine wijziging in Piraten Praten is dat iedereen zijn eigen posting kan sluiten aangezien dit vaak werd gevraagd aan de admins. Om je posting te sluiten klik je rechts onderin je posting op de sleutels !!

Ook heeft het Techniek forum een complete metamorfose ondergaan. Ook hier is gekozen om het vertrouwde uiterlijk in stand te houden maar een tal van extra opties toe te voegen. Aangezien het toevoegen van nieuwe opties in het huidige forum niet meer mogelijk was is ook dit forum vanaf de grond opnieuw opgebouwd en heeft het zelfs een nieuwe naam meegekregen van ons "Technische Vragenbak". In het nieuwe forum kunnen alle vragen gesteld worden op welke vorm van techniek ook die bij de piraten komt kijken. Het forum zal goed worden onderhouden door een tal val door ons aangestelde admins die op diverse onderdelen behoorlijk goed op de hoogte zijn !!

Om enkele vragen te verduidelijken is het toevoegen van een foto ook hier weer mogelijk, deze zal direct in de posting worden weergeven zodat de tekst kan worden verwezen naar de onderstaande foto. Ook zullen wij ons best gaan doen om documenten te kunnen toevoegen aan iedere vraag of wetenswaardigheid, dit dus binnenkort. In het forum zullen de vragen van de laatste 7 dagen worden weergeven. Staat het geen waarnaar jij opzoek ben er niet bij niet getreurd Etherpiraten.com bouwt voor jullie een database aan veel voorkomende vragen om die worden weergeven in de Faq's jaja ze doen het weer !! Als laatste optie voor wie snel wat zoek kan de zoekfunctie gaan gebruiken rechts boven in de forums.

Wij hopen met deze grote update het surf plezier op onze website aanzienlijk te vergroten. Mochten er ondanks onze zorgvuldigheid toch nog dingen niet werken zoals het zou moeten horen verzoeken wij jullie dit te melden via mail en niet dmv een posting te openen !!

Namens Etherpiraten.com iedereen bedankt die begrip heeft kunnen opbrengen voor de eventuele ergernissen van tijdelijk niet werkende pagina's.

Groeten Michel
Etherpiraten.com

Trefwoorden: jullie etherpiratencom om forum opties toevoegen advertentie gezocht tal posting weergeven<< Terug