Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2389

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten Praten forum weer on-line !! punt 01 Aug 2009 00:57
Beste users,

Het piraten praten forum is weer on-line en wel in een nieuw jasje !! Helaas was het nodig om het complete forum een aantal dagen off-line te zetten om zo het forum los te kunnen koppelen van het mp3 forum. Tot op heden waren deze 2 forums nog steeds met elkaar verbonden wat wel eens problemen opleverde voor beide forums. Vanaf nu draaien de forums compleet zelfstandig en zijn er meer dingen mogelijk !!

Er is dan ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om het aantal opties in het forum fors uit te breiden. Zo is het nu heel simpel en in 1 oogopslag te zien welk topic je hebt gelezen en welke niet of waar een nieuwe reactie in is toegevoegd door de pictogrammen voor de onderwerpen. Ook als het topic wordt gesloten is dit in het forum overzicht direct zichtbaar d.m.v. een slottje voor het topic onderwerp. De prullenbak voor het verwijderen van je eigen topic is verplaats en staat nu in het topic zelf.

Ook bij het lezen van de topics hebben we geprobeerd het nog eenvoudiger te maken door de navigatiebalk rechts bovenin uit te breiden. Je kunt nu zo van het ene naar het andere topic bladeren of direct terug naar het forum overzicht met 1 simpele klik.

Verder is er ook hier een edit functie toegevoegd om zo je eigen topic of reactie makkelijk aan te kunnen passen als je eens een typ fout maakt of nog iets wil toevoegen. Ook kun je de reacties van anderen citeren door op het witte pictogram te klikken met de trema's (boven komma's). Bij deze optie wordt die reactie in het klein toegevoegd aan jouw reactie, zo kun je snel zien tegen wie jij het hebt met je reactie al staat die reactie tientallen naar boven.

Als laatst hebben we nog de optie om je topic ZELF te sluiten. Het sluiten van je eigen topic kan handig zijn wanneer je alleen reacties wil via de mail of pb als je b.v. vraagt om een telefoonnummer of andere persoonlijke gegevens van iemand.

Wij hopen dat het het wachten waard is geweest en wensen jullie veel plezier met het nieuwe forum. Wel wil ik nog even kwijt dat wanneer jullie ons een plezier willen doen, houd je eens aan de simpele regels die in de disclaimer staan vermeld. Denk je dat die niet voor jou gelden?? Dan ben je vanaf heden met 1 klik uitgesloten van het reageren in piraten praten !!

Fijne bouwvak nog gewenst verder voor diegene die er van mogen genieten.


Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: forum forums 1 topic reactie toegevoegd<< Terug