Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2455

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Inlog problemen bij sommige users !! punt 16 Oct 2009 18:15
Beste users,

De laatste dagen bereikte ons steeds meer berichten dat er problemen zou zijn met het inlogsysteem van onze website. We zijn inmiddels druk op onderzoek wat de oorzaak is van deze problemen aangezien ze lang niet bij iedereen voorkomen. We zien vooral sávonds zonder uitzondering nog steeds meer dan 500 users tegelijk on-line dus het probleem zal vermoedelijk aan de instellingen van de browsers liggen in combinatie met het inlogsysteem.

Wanneer ook jij problemen ondervind met het inloggen op onze website zou je het volgende kunnen proberen. Verwijderd de tijdelijke internet bestanden & cookies uit je browser door in Internet Explorer voor het menu Extra te kiezen en dan de Internet-opties aan te roepen. In het midden onder het kopje Tijdelijke Internet-bestanden staat een knop Bestanden verwijderen. Klik daarop en sluit alle vensters van uw browser. Open daarna de website opnieuw. Wanneer je met Firefox werkt is dit bijna gelijk, kies voor het menu Extra en dan de opties aan te roepen. In het midden onder het kopje Privacy staat privegegevens en een knop Nu wissen. Klik daarop en sluit alle vensters van uw browser. Open daarna de website opnieuw.

Tot we de oorzaak hebben gevonden hebben we de cookies in de forums tijdelijk uitgeschakeld die voor eerste pictogram zorgt. Het is dus helaas even niet te zien of er een nieuwe reactie bij is gekomen nadat je hebt gekeken.

Trefwoorden: website browser<< Terug