Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2490

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Controle e-mail adressen !! punt 22 Nov 2009 22:19
Beste users,

Op dit moment is onze server bezig om alle e-mail adressen te controleren. Tijdens het aanmelden heeft iedereen een e-mail adres op moeten geven om zich te kunnen registreren. Omdat het registreren voor sommige users al maanden, soms jaren geleden is, kan in die tijd je mail adres al gewijzigd zijn.

Omdat je niet gelijk denkt aan het veranderen van je e-mail adres zodra je een andere internet provider neemt, zullen wij je op de hoogte stellen via ons Privé Berichten systeem als dit ook voor jou van toepassing is. We bieden steeds meer diensten aan waarbij het e-mail adres een rol speelt. Zo kun je sinds enkele maanden o.a. op de hoogte worden gehouden wanneer je een nieuw bod op je advertentie hebt of wanneer je bent over boden door een andere user. Ook wanneer een topic van jouw wordt verwijderd door een van onze admins, kan je hier een mail van ontvangen wat de reden daar van was.

Het script controleert bij de mail providers of de mailbox nog bestaat. Wanneer je je mail adres ooit met hoofdletter hebt ingevuld terwijl dit allemaal kleine letters moesten zijn, komen je mails wel aan maar is het niet bekend bij je provider en zal het als niet bekend worden beschouwd. Wanneer ondanks de zorgvuldigheid van het script toch mocht blijken dat je een privé bericht hebt gekregen terwijl je mail adres wel klopt, kun je ons hierover mailen. LET OP: Wanneer je ons mailt vermeld altijd je gebruikersnaam met het mail adres die ook in je profiel staat, zodat we dit kunnen controleren op juistheid.

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor het updaten van onze gegevens en de voordelen van het up to date houden hiervan zullen inzien.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Trefwoorden: email adres mail<< Terug