Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2501

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Extra opties in ontvangst forums toegevoegd !! punt 06 Dec 2009 22:23
Het afgelopen weekend zijn er een aantal extra opties toegevoegd aan de ontvangst forums, zoals velen van jullie al op hebben gemerkt. De opties die zijn toegevoegd waren ooit al eens gemaakt voor de uitgebreide ontvangst forums. Aangezien de uitgebreide ontvangst forums slechts door 4 users nog actief werden gebruikt is er voor gekozen om de uitgebreide ontvangst forums off-line te halen en de goeie opties over te zetten in ons oude vertrouwde ontvangst forums.

Een van de opties die is toegevoegd is de locatie van de user die het ontvangstrapport plaatst. Wanneer er op deze plaatsnaam wordt geklikt is in Google Maps direct te zien waar deze plaats ligt op de kaart. Verder is ook de mogelijkheid om een opname/fragment van het ontvangen station toe te voegen. Wanneer er een opname/fragment is toegevoegd is dit terug te vinden aan het luidspreker icoontje aan de rechterkant van het rapport. Omdat de rapporten naar verloop van tijd weer verdwijnen zijn de opnames/fragmenten ook apart weer terug te vinden op een overzicht pagina, deze is terug te vinden op dezelfde pagina waar je normaal de provincie kiest. Ook is het aantal dagen dat de rapporten blijven staan verhoogt van 1 week naar 4 weken met een maximum van 500 rapporten. Door deze opties zullen rapporten in de rustige provincies wat langer blijven staan.

In diverse topics was al te lezen dat de toegevoegde opties een goeie toevoeging waren aan het forum en daar doen we het natuurlijk ook voor !! Uiteraard werden ook gelijk de negatieve gevolgen van de nieuwe opties besproken, zoals het invullen van je postcode. Op dit moment is het invullen van je postcode niet verplicht, enkel je locatie en het berichtenveld dient ingevuld te worden, het overige is optioneel.


Wij wensen iedereen veel plezier met de (nieuwe) opties en hopen hiermee wederom wat te hebben verbeterd ?!

Trefwoorden: opties toegevoegd ontvangst forums uitgebreide rapporten<< Terug