Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2539

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Index van de website aangepast punt 01 Feb 2010 00:14
Beste users,

Zoals jullie kunnen zien hebben we afgelopen avond de oude index vervangen door een vernieuwde versie. De oude index heeft vanaf begin van dit jaar al enkele keren voor grotere problemen gezorgd mbt de bereikbaarheid van de website.

Zoals met alle nieuwe dingen vaak gaat, werkt het direct niet optimaal !! Maar aangezien de oude alleen voor problemen zorgde en je toch een keer de stap moet maken, hebben wij besloten om deze afgelopen avond te zetten. In piraten praten is een topic gestart over de nieuwe layout waar eventuele problemen gemeld kunnen worden. Wanneer een probleem al gemeld is vragen wij jullie vriendelijk GEEN reacties te plaatsen dat dit bij jou ook het geval is. We doen onze uiterste best om de gemelde problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen en de site verder te optimaliseren, geduld is een schone zaak !!

Wanneer de website totaal slecht wordt weergegeven zou een update van de eigen internet browser het probleem zeker verhelpen. Ons advies is om minimaal IE8, Mozilla 3,6 of Google Chrome te gebruiken.

Het is mogelijk dat er niet ingelogd kan worden, verwijder even uw oude cookie files en dan weer proberen. Mocht het dan nog niet lukken, hopen we op uw geduld er word duchtig naar oplossingen gezocht.

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden:<< Terug