Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2576

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com gaat ook mobiel !! punt 07 Mar 2010 18:36
Beste users,

Zoals velen van jullie weten was onze website met de nieuwe lay-out niet meer toegankelijk via de mobiele browsers. Omdat we er naar streven onze website voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken was een nieuwe lay-out echter noodzakelijk. Aangezien de populariteit van de voor meeste nog onbekende browsers zeker de laatste maanden is toegenomen en je vanaf Windows 7 zelf kan kiezen met welke standaard browser je wil surfen. Het nieuws artikel hierover van Microsoft dat dinsdag in Dagblad van het Noorden stond is hier te lezen.

Voor alle bedrijven en scholen was het niet toegankelijk zijn van onze website via mobiel een pluspunt aangezien de productiviteit behoorlijk zal zijn gestegen. Helaas voor hen kunnen we melden dat dit weer tot het verleden behoord aangezien er nu via een speciaal ingerichte domein volledige toegang is voor de mobile browsers. Het domein is makkelijk te onthouden aangezien het maar 2 letters verschil maakt met ons huidige internet adres. Iedereen die dus 24u per dag op de hoogte wil blijven van het piraten nieuws kan vanaf nu http://wap.etherpiraten.com instellen als startpagina van de telefoon of pda.

De pagina's die nog niet 100% goed worden weergegeven zullen in de loop van de dagen worden aangepast. Aangezien onze website er nogal wat telt was dit onmogelijk om dit in enkele dagen te realiseren, wij hopen hierbij op jullie begrip.

Wij heten alle mobiele gebruikers vanaf heden weer van harte welkom en veel surf plezier op onze website !!

Het Etherpiraten.com Team

Trefwoorden: website toegankelijk browsers aangezien<< Terug