Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2687

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Mail probleem & betrouwbaarheid users opgelost !! punt 19 Sep 2010 23:36
Beste users,

Afgelopen weekend is er wederom hard gewerkt op de technische achtergrond van onze website. Vorige week werd onze server al grondig onder handen genomen door hem te voorzien van de nodige nieuwe hardware en een nieuw plaatsje te geven in het Global Switch centre in Amsterdam. De updates aan de server waren nodig om jullie ook in de toekomst van de gewende snelheid te voorzien.

Helaas bleek afgelopen week dat onze mailserver het niet helemaal eens was met de updates en besloot in staking te gaan !! Natuurlijk willen wij jullie niet met alles laten zitten wat jullie dagelijks in onze mailbox proppen. Daarom hebben wij deze afgelopen weekend hem maar weer een oppepper gegeven zodat hij zijn werk weer trouw zal doen.

Over trouw gesproken, sommige van jullie zijn niet zo trouw bleek de afgelopen week aldus onze betrouwbaarheid berekening. Al snel bleek dat er toch iets fout te zijn want zeg nu zelf "jullie komen altijd trouw je afspraken na" ...toch ?? Inmiddels is besloten om de betrouwbaarheid van alle users vannacht terug te zetten naar 100%. Alle beoordelingen die al zijn gedaan door mede users wel blijven staan !! Dit betekent dus wanneer je toch eens een negatieve beoordeling hebt gekregen van je mede users je je 100% snel weer kwijt zal zijn. Wij willen bij deze ook alle users vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van het beoordelingssysteem wanneer je een advertentie verwijdert of een privé bericht hiervan krijgt, voor jullie een kleine moeite voor je mede user een groot plezier !!

Trefwoorden: users jullie trouw mede<< Terug