Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2723

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten top 100 !! punt 05 Dec 2010 23:17
Wat afgelopen week in een topic als gein begon is inmiddels gerealiseerd !!
Voor wie het niet mee heeft gekregen in het forum Piraten Praten even een korte samenvatting. Er werd gevraagd of er een echte piraten top 1000 bestond en of we die anders niet eens moesten maken met alle users. De reacties waren daarop wel positief te noemen maar er was niemand te vinden die zo'n lijst bij wou gaan houden, vanwege de tijdrovende opgave.

Inmiddels hebben wij enkele uren tijd gestoken in het schrijven van een script die onze eigen top 100 kan samenstellen. Het is weliswaar geen top 1000 maar dat is wellicht iets voor volgend jaar ?!
De top 100 kan iedere user invullen in het menu Etherpiraten.com > top 100 na het inloggen.

Het systeem werkt vrij simpel en is volgens ons door iedereen snel in te vullen.
Om te beginnen vul je de artiest of titel (deels) in waarop je wil stemmen.
Komt deze nog niet voor in de resultaten kun je deze aanvullen door het artiest en titel veld volledig in te vullen en op toevoegen te klikken. Vervolgens zal hij wel in de lijst staan en kan je hem toevoegen aan je favorieten door op het plusje ervoor te klikken.
Wanneer je maximaal 5 nummer in je favorieten scherm hebt staan hoef je enkel nog op stemmen te drukken en ze tellen mee !!
Weet je direct geen 5 nummers kan je ook eerst 1 toevoegen en over enkele dagen als je weer een nummer weet weer 1 enz. tot je de 5 stemmen hebt bereikt.

Wij hopen met dit onderdeel weer een goeie aanvulling te hebben gedaan op wat door jullie wordt besproken in de forums.

Trefwoorden: 100 stemmen toevoegen 5<< Terug