Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3067

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com even uit de lucht !! punt 07 Jul 2012 12:44
2012-07-07-sweet_windows_error.jpgGister avond omstreeks 18:25 werd o.a. Etherpiraten.com getroffen door het uitvallen van de stroom bij onze server. Na 20 minuten was de server weer on-line en konden we de schade gaan opnemen. Aanvankelijk leek er niet veel aan de hand, aangezien de website direct weer in beeld kwam. Helaas bleek na enkele minuten dat de forums niet meer werden geüpdatet evenals de streams en het nieuws.

Zoals jullie zien is het nieuws inmiddels weer hersteld en de streams stonden gister avond na enkele minuten alweer in beeld.
Voor de forums zijn de problemen iets groter gezien dit betrekking heeft tot vele pagina's. Hopend zijn vanavond alle problemen ook daarmee weer verholpen zodat er weer optimaal gebruik gemaakt kan worden van Etherpiraten.com en de samenhangende websites.

Mocht je na het weekend nog steeds problemen ondervinden op onze website willen wij verzoeken dit ons te melden via de mail of privé bericht aan "ontvangst emmen", hij zal dan zorgen dat alle problemen worden verholpen.
Namens het Etherpiraten.com team alvast bedankt voor het geduld en eventuele meldingen.

Trefwoorden: etherpiratencom<< Terug