Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3069

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Aanhoudende problemen met de mailserver !! punt 11 Jul 2012 18:59
2012-07-11-mailserver_down.gifZoals enkele van jullie wellicht afgelopen vrijdag hebben opgemerkt of gelezen in onderstaand nieuwsbericht, waren onze web, mail & stream servers toen enkele minuten down. Aanvankelijk leek alles na het weekend weer te werken nadat er diverse aanpassingen in de forums waren aangebracht, maar helaas heeft de mailserver het gisteravond definitief begeven.

Bovenstaand betekend dat wij geen mail op al onze mail adressen kunnen ontvangen en tevens geen mail naar jullie kunnen versturen. Ook de server die de automatische mails verstuurd, voor het activeren van nieuwe accounts, gegevens aanpassen en verder alle email services uit de forums zullen dus niet worden verzonden!!
Mocht je één van de medewerkers van deze website toch willen bereiken, kijk dan even op de wie zijn wij pagina hier staat hun gebruikersnaam zodat je een privé bericht kunt sturen, u kunt ook met de ouderwetse rooksignalen communiceren bij helder weer.

Wij hopen aanstaande zaterdag naar het datacentrum van Global Switch in Amsterdam te gaan om onze servers te kunnen herstellen of waar nodig te vervangen.
Namens het Etherpiraten.com Team excuses voor het eventuele ongemak.

Trefwoorden: mail



<< Terug