Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3181

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Aantal kleine handigheidjes toegevoegd!! punt 22 Apr 2013 23:19
2013-04-22-werkzaamheden.pngAfgelopen week hebben de technische mensen achter onze website een behoorlijk aantal kleine aanpassingen verricht, om het surfgemak verder te optimaliseren. Zo is er in de het techniek en piraten praten forum een optie toegevoegd om direct naar je laatst gelezen bericht te scrollen en weer helemaal terug naar boven. Je vind de optie aan de rechterkant bovenin en helemaal onderin.
In de privé berichten is gister avond/nacht nog een wijziging doorgevoerd zodat wanneer je reageert op een bericht dit bericht er ook boven staat zodat je altijd nog even terug kan lezen wat er werd geschreven. Helaas waren er vandaag wel enkele uren problemen met het versturen van nieuwe berichten door een klein foutje, waarschijnlijk was het bij de technische mensen iets te laat geworden waardoor de vermoeidheid was toegeslagen?!

Ook zijn er een hoop voorbereidingen getroffen voor de uitbreiding van onze Android APP die nu binnen enkele dagen on-line zal verschijnen. In deze update zullen alle advertentie fora beschikbaar worden met de meeste opties zoals we deze ook op de website kennen.

Mocht je nog foutjes of tips hebben voor onze technische mensen kan je dit altijd laten weten via de mail aan hun.

Trefwoorden: technische bericht<< Terug