Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3205

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Keuzemodules aan het menu toegevoegd !! punt 16 Jul 2013 16:59
2013-07-16-menu_buienradar_facebook.pngEr zijn opnieuw keuzemodules toegevoegd voor het menu aan de rechterkant van onze website. Na onze vorige module "Agentschap Telecom gezien", kun je nu ook direct onze Facebook berichten en de Buienradar in het menu weer laten geven.

Zoals de titel al doet vermoeden heb jezelf de keuze wat je in beeld hebt in het menu en wat niet. Je kunt de keuzemodules aan en uitzetten op "Mijn EPC > Instellingen". Ook is het weer mogelijk om de modules in de volgorde te zetten zoals jij graag wil!! Je kunt dit eenvoudig doen door ze te verslepen naar waar jij ze graag wil hebben. Helaas is het verslepen van de modules niet mogelijk op pagina's waar afbeeldingen worden weergegeven, zoals de voorpagina en de forums. Hier zit nog een javascript conflict in, die hopelijk binnenkort opgelost kan worden.

Mocht je nog een module missen in ons menu wat wellicht een goeie toevoeging kan zijn, laat ons je suggestie dan weten via de mail en wellicht zullen we dit toevoegen.

Trefwoorden: menu<< Terug