Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3251

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Onbemande zender ontmanteld door het AT punt 12 Jan 2014 15:48
2014-01-12-7985_592319047483339_431241694_n.jpg12-01-2014 tijd 12:00 Agentschap telecom ( J. Russchen en collega ) halen onbemande zender uit de ether.
Het bericht dat AT in de buurt was kwam van Facebook, ik gelijk in de auto en naar de plek des onheils en ja hoor, daar stonden ze bij de ingang van Rademakers gieterij Klazienaveen, met een verrekijker in de aanslag de "antenne" te bekijken die op de balustrade ergens hoog bij de fabriek gemonteerd was.
Ik wist natuurlijk wel dat ze het mis hadden, ging een gesprekje aan met deze heren, vroeg collega van Russchen nog naar naam maar die werd niet gegeven.
Hun hadden de directeur van de fabriek gebeld met de vraag of ze het terrein op konden, dit werd toegestaan en even later melde de directeur zich ( met lach op gezicht ).
Nadat de zender onklaar was gemaakt mochten we op mijn aandringen ook nog foto maken van de ontmantelde zender, J r. weer uit de bus en liet ons alles zien.
Op mijn vraag waar de antenne was "die laten we zitten, te gevaarlijk om te klimmen" en hun mochten dat ook niet, was het antwoord.
Wat J.Russchen ook nog even duidelijk maakte, haha, dat dit soort bak en braadzenders de reden van zijn voor in beslagnames, na het zien van de zender kon ik hem eigenlijks geen ongelijk geven, sorry eigenaar van de zender.
Nadat de heren van het agentschap telecom hun weg vervolgden naar weer een ander station sprak ik de directeur nog even.
Hij vond het wel een leuke actie van de piraat die dit geflikt had, kat en muis spelletje blijft altijd bestaan zei hij me.
Wel was hij van mening dat dit soort piraten wel privé terreinen moest ontwijken, veel inbraken bij dit bedrijf en vernielingen hebben doen besluiten om veel camera's en alarm systemen aan te passen, "voor deze gein" zo kwam het er op neer, moest de mast eigenaar zelf maar doen.
Doordat de mast op het terrein van de Rademakers staat voegde hij er aan toe dat dit hopelijk eenmalig was, anders toch nog strenger optreden tegen onwenselijke personen.
Met een handdruk en een fijne zondag gewenst ben ik weer naar huis gegaan.

Trefwoorden: zender<< Terug