Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3270

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel 5 tal stream luisterposten toegevoegd!! punt 22 Feb 2014 14:31
2014-02-22-2012-09-05-pir.pngDe afgelopen weken hebben wij 5 nieuwe stream luisterposten toe kunnen voegen aan ons rijtje luisterposten. Het totaal aantal luisterposten voor de streams komt daarmee uit op 23!! In eerste instantie was het onze bedoeling om een 3 tal luisterposten toe te voegen, maar vanwege de vele aanmelding hebben we er nu 5 op strategische plaatsen uitgehaald. De toegevoegde plaatsen zijn Baflo (gr), Hoogezand (gr), Haulerwijk (fr), Ommen (ov) en Laag-Zuthem (ov).

Helaas zien we dat er nog een hele witte vlek op onze kaart zit en ook deze willen wij de komende tijd graag wegwerken door het toevoegen van nog eens 5 luisterposten voor de streams. Woon jij in of in de omgeving van de volgende plaatsen: Joure of Heerenveen of Wolvega, Diever of Dwingeloo, Emmeloord of Marknesse, Steenwijk of Giethoorn, Deventer of Zuthpen of Eerbeek en wil je graag Etherpiraten streamen stuur ons een mail met wat persoonlijke informatie en eventuele foto's van het ontvangst gebeuren.

Wij wensen de nieuwe luisterposten veel plezier met het streamen en alle luisteraars van onze streams veel luisterplezier met de toegevoegde signalen uit de ether via internet.

Trefwoorden: 5 luisterposten streams<< Terug