Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3299

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel RTV Oost onjuiste berichtgeving station SADO!! punt 10 May 2014 00:12
2014-05-10-rtv-oost.pngZojuist werden wij getipt over de onjuiste berichtgeving van RTV Oost, vandaar dat wij vast een rectificatie voor hun plaatsen.
RTV Oost bericht in het artikel "Antenne etherpiraat verwijderd uit zendmast T-Mobile in Balkbrug" dat vanmiddag de antennes van de onbemande zender van station SADO zijn verwijderd. Ook zou volgens het bericht afgelopen woensdag de zender van station Sado in beslag zijn genomen.

Bezoekers van onze website weten natuurlijk allang dat bovenstaande beweringen geen van beide kloppen, zowel de zender als ook de antennes van station SADO zijn NIET verwijderd en in beslag genomen!! Afgelopen woensdag werd wel de pc die de audio naar de zender stuurde en de stereo/rds in beslag genomen door het Agentschap Telecom.

Natuurlijk beweert RTV Oost ook tot slot in hun berichtgeving "De initiatiefnemers daarvan hadden een sterke zender die in de wijde omtrek andere radiozender wegdrukte." (let op de grammatica fout). Als dit het geval was geweest had het Agentschap Telecom afgelopen woensdag ook direct de zender wel uitgeschakeld, dit is niet gebeurd!!


Het onjuiste bericht van RTV Oost is hier te lezen (zonde van je tijd).

Trefwoorden: rtv oost bericht verwijderd zender station sado woensdag beslag<< Terug