Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3308

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Vrijdag 20 juni Piratenbattle in Vriezenveen punt 12 Jun 2014 12:05
2014-06-12-piratenbanner.pngVrijdag 20 juni 2014 vindt de derde editie van de Piratenbattle in Vriezenveen plaats. Voor deze derde editie is ervoor gekozen om piratenteams uit heel Twente mee te laten doen en te strijden om de immense wisselbeker en de eer. Voor de top 3 zijn er verder mooie prijzen beschikbaar.

De tent is voor de liefhebbers al vanaf 18.00 uur open. Het laat zich raden dat er voldoende te eten en te drinken is. Teams worden geacht om uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn voor de loting, waarna om 19.30 de battle losbarst. Elk team krijgt tijdens de battle 25 minuten de tijd om hun kunsten te etaleren.

De presentatie is deze avond in handen van niemand minder dan de, in de gehele regio beruchte, Stofzuiger. De piratenteams zullen daarnaast ook dit jaar worden beoordeeld door een deskundige jury, te weten: Bart Haselbekke, Eric Moes en Erik Engelbertink. Alle teams worden beoordeeld op de punten opbouw, sfeer, actualiteit, originaliteit, techniek en uitstraling. Een eerste tip van de jury: Het gaat in die 25 minuten om het draaien, niet om het praten.

Meer informatie nodig of wil je jullie team graag opgeven, stuur dan een email naar Matthieu Dollen (info@mattevents.nl) of kijk op Facebook. Graag tot 20 juni luisteraars en amateurs!

Trefwoorden:<< Terug